Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nasıl hesap ki bu İlk mesaj geçen yılın verileri idi Rakamları güncelledim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: 1 kg kıyma, 2 kg domates, 1 kg sogan, yarım kilo biber, 2 bağ maydanoz alınır. Hepsi kıyıldıktan sonra geniş bir kapta karıştırılır, tuz ve kara biber eklenir. Mahallenin pidecisine verdin mi 35 kadar bol içli pide çıkar. Hatta yarım kg da kaşar rendelersen yettiği kadarı kıymalı kaşarlı olur. Yanına 1 şişe ayran aç mis gibi doya doya ye. Maliyet hesabı: Kıyma 600, domates 80, sogan 20, biber 30, maydanoz 30, kaşar 100, pişirme 875 (25x35): 1735TL. Tanesi 50 liraya gelir ki, kalanı at dolaba istediğin zaman ısıt ye güzel bir seçenek. Hem de çok sağlıklı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ankarada ankamall da 170 liraya pide servis çay vs gayet de iyiydi mantarlı kaşarlı. oto sanayide yok bu paraya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: oto sanayide yok bu paraya. Siz bu paraya para kazanabiliyor musunuz dedim (PİDEM idi galiba oturup yenen kısmı) evet tabi abi dedi şef. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Açıkçası maliyetini pek hesaplamadım ama, evde çocuklarla birlikte pizza ve burger yapmak çok keyifli oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Sonunda alınan karar: Üretin, satın ama üst sınırı 1 lirayı geçmeyecek denilince en kaliteli maskeleri 50 kuruşa alabildik. maske üreticileri haıkkında açıklanmayan kararlar da birgün anlatılabilir ortama kavuşursa o zaman netlşeebilir bazı şeyler Mehmet Ozyurek yazdı: İlk mesaj geçen yılın verileri idi Rakamları güncelledim. lpg de kaç kuruş yakıyor hesabı gibi diosun Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Dün 4 kişilik aileme yanıma annemı de alıp yemek ısmarlayayım diye düşündüm,Sonra fiyatlara bir baktım ortalama kişi başı binlik olacağız vaz geçtim.Evde yedik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts