Celal Maraşlıoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Taktik isteyen olursa özelden yazsın yardımcı olurum bende tuttu diyelim bu arada Kocaeli keleşler en uygun fiyatı verdi Mersin'den alacağım aracı 😊 Acemi olduğum bir konu var neye dikkat etmeyelim sıfır aracı teslim alırken Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Celal Maraşlıoğlu yazdı: Acemi olduğum bir konu var neye dikkat etmeyelim sıfır aracı teslim alırken Ben bahşiş vermedim. Çorum dan İstanbul a gitmiştim. Ben dedim ki bahşiş veren çok olur da hediye leblebi getiren olmaz. Leblebi götürdüm 4 paket. Birini satis temsilcisine, birini elinde havluyla bekleyen arkadaşa verdim Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bahşişi yakıt dolumu yapan pompaciya vereceğim satışı yapan personele yok Metin Akbal yazdı: Ben bahşiş vermedim. Çorum dan İstanbul a gitmiştim. Ben dedim ki bahşiş veren çok olur da hediye leblebi getiren olmaz. Leblebi götürdüm 4 paket. Birini satis temsilcisine, birini elinde havluyla bekleyen arkadaşa verdim Hayırlı olsun. Teşekkür ederim daha iyileri sizede nasip olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts