Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhabalar İşim gereği mekan olarak kapalı otopark ve aracın torpido altında karanlıkta çalışmaktayım. Bana en az 8 9 saat dayanacak şarjlı kaliteli uzun zaman kullanabileceğim kafa lambası lazım. Bildiğiniz kullandığınız önerebileceğiniz ürün var mıdır? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 9 saat gidecek lamba öok ağır olur pil nedeniyle. Dekatlonda satılan tek ledli olan ürün iş görür çok güçlü ışık ihtiyacın yoksa https://www.decathlon.com.tr/p/kafa-lambasi-feneri-80-lumen-siyah-trekking-onnight-100/_/R-p-128225?mc=8384991&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=tr_t-perf_ct-pmax_n-6-catch-all_ts-gen_f-cv_o-roas_&utm_id=20035304638-&gad_source=4&gad_campaignid=20027135883&gbraid=0AAAAADNRhpmcL-y7o4c8KRxqvqSZJ84Wh&gclid=Cj0KCQjwgpzIBhCOARIsABZm7vGCPAVZWafYgQhDLMFLBgT5nJ9eCpZIsqmXT321-VemDndFewbKIM0aAohzEALw_wcB 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çok da ağır değil gibi abi. SIMOND Şarj Edilebilir Kafa Lambası/Feneri - 300 Lümen - Siyah - HL500 1 250,00₺ https://www.decathlon.com.tr/p/_/R-p-339061?mc=8883095 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Eger mesleginiz icin kullanacaksaniz Fenix ya da Led Lenser bakmanizi tavsiye ederim. Pahalidir ama omurluktur. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Energizer ürünlerinin optiğini beğeniyorum , şarjlısı yok, ki bu tip az kullandığım şeylerde pilli tercihim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 saat önce Paylaş 2 saat önce şokta 100 liraya şarjlı bir kafa feneri vardı geçen sene, pilini lg 3350 mahlık pil ile değiştirdim bitmek bilmiyor pili. Tek sıkıntısı onunda lensi el feneri gibi tek nokta aydınlatıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 8-9 saat kafanda fener takılı olması çok rahatsız etmez mi? Maktap bataryaları takılan mıknatıslı kancalı bişeyler alsan? Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce konuyla alakalı değil ama tam olarak ne iş yapıyorsunuz ? merak ettim decathlondaki kafa lambası 5. yılına girdi hala kullanıyorum. çok memnunum 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: 8-9 saat kafanda fener takılı olması çok rahatsız etmez mi? Maktap bataryaları takılan mıknatıslı kancalı bişeyler alsan? Abi 8 9 saat boyunca takmam tabi. Benim günde 5 6 farklı noktam oluyor. Ve bu bu sürede şarj etme imkanım olmayabiliyor. Şarj süresi uzun gitmesi lazım. Ali Gök yazdı: konuyla alakalı değil ama tam olarak ne iş yapıyorsunuz ? merak ettim decathlondaki kafa lambası 5. yılına girdi hala kullanıyorum. çok memnunum Araç takip cihaz montajı ve demontajı. Elimde fener var ama sabit seyyar bir noktaya koymam lazım. Bazen tek elin zor girdiği yere bakmam gerekebiliyor. Oraya da ışık tutmak çok zor. Misal i20. Pedalların üst kısmında çaprazında çalışıyorum oraya fener koyacak yer yok. Ve lanet bir yer. Kabloların renklerini seçemezsem geçmiş olsun. 😄😀 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Ali Gök yazdı: konuyla alakalı değil ama tam olarak ne iş yapıyorsunuz ? merak ettim decathlondaki kafa lambası 5. yılına girdi hala kullanıyorum. çok memnunum Decathlondan iş için kıyafet almıştım. Fener hiç aklıma gelmedi. Gözüme bile çarpmadı bileydim alırdım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Sen likteki ürünü al misler gibi. Lastiği çok yumuşak. Işığı da iyi ve hafif. Bi kaç defa unuttuğum oldu kafamda 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Servet Aydın yazdı: Sen likteki ürünü al misler gibi. Lastiği çok yumuşak. Işığı da iyi ve hafif. Bi kaç defa unuttuğum oldu kafamda Tamamdır abim. Dikkate alıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce göpüs lambası daha iyi olur gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts