İçeriğe Yönlendir

Kafa Lambası

Ümit Türk

Recommended Posts

Ümit Türk

Merhabalar 

İşim gereği mekan olarak kapalı otopark ve aracın torpido altında karanlıkta çalışmaktayım. Bana en az 8 9 saat dayanacak şarjlı kaliteli uzun zaman kullanabileceğim kafa lambası lazım. Bildiğiniz kullandığınız önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gökhan Tuna

Eger mesleginiz icin kullanacaksaniz Fenix ya da Led Lenser bakmanizi tavsiye ederim. Pahalidir ama omurluktur. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Energizer ürünlerinin optiğini beğeniyorum , şarjlısı yok, ki bu tip az kullandığım şeylerde pilli tercihim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

şokta 100 liraya şarjlı bir kafa feneri vardı geçen sene, pilini lg 3350 mahlık pil ile değiştirdim bitmek bilmiyor pili. Tek sıkıntısı onunda lensi el feneri gibi tek nokta aydınlatıyor :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

8-9 saat kafanda fener takılı olması çok rahatsız etmez mi? Maktap bataryaları takılan mıknatıslı kancalı bişeyler alsan?

Yorum bağlantısı
Ali Gök

konuyla alakalı değil ama tam olarak ne iş yapıyorsunuz ?  merak ettim 

decathlondaki kafa lambası 5. yılına girdi hala kullanıyorum. çok memnunum 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Köksal Yılmaz yazdı:

8-9 saat kafanda fener takılı olması çok rahatsız etmez mi? Maktap bataryaları takılan mıknatıslı kancalı bişeyler alsan?

Abi 8 9 saat boyunca takmam tabi. Benim günde 5 6 farklı noktam oluyor. Ve bu bu sürede şarj etme imkanım olmayabiliyor. Şarj süresi uzun gitmesi lazım. 

Ali Gök yazdı:

Araç takip cihaz montajı ve demontajı.

Elimde fener var ama sabit seyyar bir noktaya koymam lazım. Bazen tek elin zor girdiği yere bakmam gerekebiliyor. Oraya da ışık tutmak çok zor. Misal i20. Pedalların üst kısmında çaprazında çalışıyorum oraya fener koyacak yer yok. Ve lanet bir yer. Kabloların renklerini seçemezsem geçmiş olsun. 😄😀

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gök yazdı:

Decathlondan iş için kıyafet almıştım. Fener hiç aklıma gelmedi. Gözüme bile çarpmadı bileydim alırdım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sen likteki ürünü al misler gibi. Lastiği çok yumuşak. Işığı da iyi ve hafif. Bi kaç defa unuttuğum oldu kafamda

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Servet Aydın yazdı:

Sen likteki ürünü al misler gibi. Lastiği çok yumuşak. Işığı da iyi ve hafif. Bi kaç defa unuttuğum oldu kafamda

Tamamdır abim. Dikkate alıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...