Ergun Mutlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İyi günler Sormak istediğim aracımda aldığımda böyleydi motoru çalıştırınca anahtar sıfır da iken xenon farlar otomatik yanıyor ancak park ışıkları bölümüne getirince sönüyor. Birde ayarlardan dönüş yardımcı farını açtım iki tarafta yanmıyor. Neden olabilir. Ayarlardan baktım hiç alakalı bişey bulamadım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlk sorunuzdaki düğme konumu sıfır değil Otomatik in ( O) su bence yandığına göre. İkinci sorunuzda yanmayan tarafın ampulünü kontrol edin. Eğer sağlamsa tesisat kontrolü onda da sorun yoksa direksiyon açı sensörü arızası vardır. Yorum bağlantısı
Ergun Mutlu 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce İnan Çınar yazdı: İlk sorunuzdaki düğme konumu sıfır değil Otomatik in ( O) su bence yandığına göre. İkinci sorunuzda yanmayan tarafın ampulünü kontrol edin. Eğer sağlamsa tesisat kontrolü onda da sorun yoksa direksiyon açı sensörü arızası vardır. Anahtar sıfır var sonra park sonra farlar sonra otomatik var . Araç Almanya'dan geldi ve Avrupa da 24 far açık konumda kullanılması gerek ondan bi şekilde devamlı açık ayarlanmış.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts