İçeriğe Yönlendir

Ford Ecosport 1.0

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba 

Ford Ecosport 1.0 motor araç alınır mı sizce?

Kronik sorunu varmıdır ? Bir de 1.0 motor sıkıntı çıkarırım 3 silindir. Araç otomatık.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

2018 modeli ile 2020 modeli arasında fark var mesela. 

Ben olsam illa bu araç olacak ise 2020 falan bakarım. Eğer otomatik şartı yoksa dizeline bakın. 

1.0 olanlar fazla yakıyor deniyor genellikle. 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Bir diger seçenek 1.4 Hyundai otomatik. 

Ecosport 22 Hyundai 21 model.

Sizce hangisi

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kronik olarak yüksek yakıt tüketimi ve multimedya sorunu var diye biliyorum. Bazı araçlarda yağ eksiltme şikayeti de vardı.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

@Çağlar Bayur Abiyi davet ediyorum konuya; ben başka bir Ford almayı düşünürken :bomb: emojsi bırakmıştı; ben de opsiyonladığım Ford'u bırakmıştım. :biggrin:

Buraya hangi emojiyi bırakacağını merak ediyorum ;)

Bunlardan bağımsız olarak şirket aracı olarak Ecosport kullandım 1.5 yıl kadar (hemen 2020 sonrası olmalı, 10K km kadar); giriş paketi, otomatik benzinli.. Her renk güzel durmuyor, çok yakıyor; çocuklarla sığamadık; ancak başka hiç bir konuda üzmedi, kısa süre kullandığım için belki de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Gökhan Tuna yazdı:

@Çağlar Bayur Abiyi davet ediyorum konuya; ben başka bir Ford almayı düşünürken :bomb: emojsi bırakmıştı; ben de opsiyonladığım Ford'u bırakmıştım. :biggrin:

Buraya hangi emojiyi bırakacağını merak ediyorum ;)

Bunlardan bağımsız olarak şirket aracı olarak Ecosport kullandım 1.5 yıl kadar (hemen 2020 sonrası olmalı, 10K km kadar); giriş paketi, otomatik benzinli.. Her renk güzel durmuyor, çok yakıyor; çocuklarla sığamadık; ancak başka hiç bir konuda üzmedi, kısa süre kullandığım için belki de.

Kaç motor du ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...