Murat Öngür Çarşamba 10:37 Paylaş Çarşamba 10:37 Merhaba Ford Ecosport 1.0 motor araç alınır mı sizce? Kronik sorunu varmıdır ? Bir de 1.0 motor sıkıntı çıkarırım 3 silindir. Araç otomatık. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 10:38 Paylaş Çarşamba 10:38 2018 modeli ile 2020 modeli arasında fark var mesela. Ben olsam illa bu araç olacak ise 2020 falan bakarım. Eğer otomatik şartı yoksa dizeline bakın. 1.0 olanlar fazla yakıyor deniyor genellikle. Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 10:48 Yazar Paylaş Çarşamba 10:48 Bir diger seçenek 1.4 Hyundai otomatik. Ecosport 22 Hyundai 21 model. Sizce hangisi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Çarşamba 11:15 Paylaş Çarşamba 11:15 Kronik olarak yüksek yakıt tüketimi ve multimedya sorunu var diye biliyorum. Bazı araçlarda yağ eksiltme şikayeti de vardı. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 12:50 Paylaş Çarşamba 12:50 @Çağlar Bayur Abiyi davet ediyorum konuya; ben başka bir Ford almayı düşünürken emojsi bırakmıştı; ben de opsiyonladığım Ford'u bırakmıştım. Buraya hangi emojiyi bırakacağını merak ediyorum Bunlardan bağımsız olarak şirket aracı olarak Ecosport kullandım 1.5 yıl kadar (hemen 2020 sonrası olmalı, 10K km kadar); giriş paketi, otomatik benzinli.. Her renk güzel durmuyor, çok yakıyor; çocuklarla sığamadık; ancak başka hiç bir konuda üzmedi, kısa süre kullandığım için belki de. 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Çarşamba 12:51 Paylaş Çarşamba 12:51 Bunun yerine bu fiyatlarda 1.0 T-gdi Stonic bulunabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 13:25 Yazar Paylaş Çarşamba 13:25 Gökhan Tuna yazdı: @Çağlar Bayur Abiyi davet ediyorum konuya; ben başka bir Ford almayı düşünürken emojsi bırakmıştı; ben de opsiyonladığım Ford'u bırakmıştım. Buraya hangi emojiyi bırakacağını merak ediyorum Bunlardan bağımsız olarak şirket aracı olarak Ecosport kullandım 1.5 yıl kadar (hemen 2020 sonrası olmalı, 10K km kadar); giriş paketi, otomatik benzinli.. Her renk güzel durmuyor, çok yakıyor; çocuklarla sığamadık; ancak başka hiç bir konuda üzmedi, kısa süre kullandığım için belki de. Kaç motor du ? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 13:44 Paylaş Çarşamba 13:44 Murat Öngür yazdı: Kaç motor du ? Ruhsatın fotosunu buldum; 998 CC, 92 KW (kabaca 120 hp), 2020 model, Aralık 2020 trafiğe çıkışlıymış. benzinli, otomatik, gri renk Bu arada farketmişsinizdir, bagajı biraz farklı açılıyor :-) 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Çarşamba 14:05 Paylaş Çarşamba 14:05 2018 modelini yaklaşık 50 bin km kullandık. Herhangi bir kronik sorunu yok. Sağlam bir şanzımanı var. Fizyat performans aracıdır. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:21 Paylaş Çarşamba 14:21 Gökhan Tuna yazdı: Buraya hangi emojiyi 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 14:33 Yazar Paylaş Çarşamba 14:33 Çağlar Bayur yazdı: Evet abi yorum bekliyorum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:40 Paylaş Çarşamba 14:40 diğeri neydi bomba koydukta, ecospot 1.0 iyidir hojdur. kullanını mutlu eder, ama çok iddialı şeyler beklememli. en azıncan çatlayan patlayanı yok. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 17:37 Paylaş Çarşamba 17:37 Çağlar Bayur yazdı: diğeri neydi bomba koydukta, ecospot 1.0 iyidir hojdur. kullanını mutlu eder, ama çok iddialı şeyler beklememli. en azıncan çatlayan patlayanı yok. Digeri abi Ocak 2025 basinda Ford Kugaydi, sifir Yerine Tiguan alinca 2 koymak istemis; ancak gozden kacirmis olabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:26 Paylaş Çarşamba 20:26 Gökhan Tuna yazdı: Tiguan candır 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 05:31 Paylaş Dün saat 05:31 Mehmet Göktürk yazdı: Hint malı mıydı Bizdekiler Romeniya. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Çağlar Bayur yazdı: candır Satlık 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 13:13 Paylaş Dün saat 13:13 Gökhan Tuna yazdı: Digeri abi Ocak 2025 basinda Ford Kugaydi, sifir Yerine Tiguan alinca 2 koymak istemis; ancak gozden kacirmis olabilirsin Hangi Kuga (motor/donanım) Gökhan Hocam? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Hangi Kuga (motor/donanım) Gökhan Hocam? ST-line X olmasi lazim.. Konusu surada rengi de cok nefisti (meshur mavi renkten); gittik bembeyaz Tiguan aldik 22 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aydın Sert yazdı: Ooo hem de ST-Line x, hem de mavi Nefis 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2.5 sene 1.0 style paket 2020 model kullandım. Sıfır almıştım. Kronik hiçbir sorun yaşamadım. Performansı gayet iyi donanım olarak gayet iyiydi. Yakıt tüketimi bi tık fazla. Araç ağır oturaklı yol tutuş gayet güzel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts