Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Abi hayırlı olsun, makine güzel. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: Çarşamba tek teker yaptığım mötör mu bu iyi gidiyor ama Çizmişsin teker yaparken Mert Yeldan yazdı: Adam yaşlandıkça gençleşiyor. Daha doğrusu heves ediyor Ne yaşlanması be! Karbonfiber gibiyim ben Hüseyin Sönmez yazdı: Fitesli motorlar zor oluyor diyolla. Denesene bi tur verem Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Motorunuz hayırlı olsun. 250cc den sonra 1250cc'ye geçmek aldığınız motordan daha çılgın bir adım olmuş. Eğitim noktasında tam hakimiyet istiyorsanız biraz da arazi eğitimi alın. Motosikletin kayması gibi durumlara karşı refleksleriniz oluşsun. Arazi henüz çok uzak ve hiç hevesim yok orda Ali Gülmez yazdı: delidir ne yapsa yeridir işin şakası destekliyorum benden daha çılgın yaşıyor bu hayatı Gençlik çağımda olduğumdan dolayı çünkü Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun beybi. makina nefis, yakından gördük, üzerine oturduk, sağ tarafa devi... yani sağdan görünüşünü de beğendik Benim, tükkanın camekanına devirdiğim motör, evet Camı çatlatmışsın Hayrettin Bahadir yazdı: Sena 60S intercom DJI 360 kamera Shoei GTR 2 kask Alpine motosafe race kulak tıkacı Knox Coniston eldiven Dainese bot Dainese mont Dainese pantolon Balaklava Buff Hayırlı olsun 100 binlik oldun. Kamera hariç tamam ekipman bebişim Hayrettin Bahadir yazdı: Henüz park ederken kaldırım kenarı arıyor, ayaklar yere değmediği için Bi şeyi de içinde tut🔪 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Görmeyi istediğimiz hareketler Ben niye ölüyom la sen öl Cem Dilmen yazdı: vay vay vay abim naptın yaaaa. Maşallah. Kazasız günlerde sür keyifle inşallah... motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız? 1 1 7 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız bin inşallah. 160 beygir , şeytan icadı hakikaten. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hep Ahmet abinin (Kiriş) başının altından çıkıyor bunlar, Foruma kompile motosiklet sevdası aşıladı. Bu ne arkadaş, herkes motosikletci oldu. Forumun adını Oto Club dan Moto Club yaparlarsa şaşırmayın. Hayırlı uğurlu olsun Servet abi, tekeri düz bassın. Kazasız belasız cezasız İnşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız? Gergedan boynuzu pekmezi diyolla.. Bi arkadaşa tavsiye etmiş doktor civanım. Hayırlı olsun abi tekrardan. Sana yakışan bir alet. Kiriş abimde de tüm forumu doyuracak kadar motosiklet birikmiş ha. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Güle güle kullan abi, gezilerin keyifle dolsun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mis gibi alet, motoruma iyi bak. Adamlar stoppie yapmak için fren tasarlamış. Cidden acaip bir alet sürekli hadi bassana hep böyle mi gideceğiz diyor insana. Ktmcilerin neden hep deli deli gittiklerinin sebebini seleye oturunca anlıyor insan. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce @Servet Aydın Abi guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullan, ben motordan anlamam; ama anlayan arkadaslara gosterdigimde seytan icadi oldugu konusunda kesinlikle hem fikir oldular (aralarinda africa twin, bmw gs kullananlar var) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan çok güzel makine 🙂 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Ben niye ölüyom la sen öl motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız? pis 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önden bakınca tam bir uzaylı yaratık görüntüsü var.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önden bakınca tam bir uzaylı yaratık görüntüsü var.. binicise dimi? 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: sağ tarafa devi... genelde sola devi..... ne ters adamsın 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ÖndeR bakınca tam bir uzaylı yaratık görüntüsü var.. Yoo normal motör görüntüsü var. Onu nerden uydurdun? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: telefon tutacağı yok mu bunun?? Aaaaa Quadlock’lar çok iyi. Subaru Forester’a 50 ile frensiz yandan tosladım telefon yine de sağlamdı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: genelde sola devi..... ne ters adamsın motoru değilmi?! motoru olsun lütfen çünkü.. yeteri kadar pis bu dünya 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Ben niye ölüyom la sen öl motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız? Puhahahaha Abi sen düz git kaldırma işini ben halledecem rahat ol. O iş bende. 1 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Ben niye ölüyom la sen öl motörün önünü kaldırmak için neler yapmam gerekiyor sn doktorum, bi yardımcı olsanız? ıııııııı..... piiiiis, piiiiiisssss Zeytinyağı ile yağlasak mı.? Yorum bağlantısı
Recommended Posts