Servet Aydın Dün saat 16:25 Yazar Paylaş Dün saat 16:25 Çağlar Bayur yazdı: telefon tutucusu yok ki bunun Madurum Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 18:11 Paylaş Dün saat 18:11 Abi hayırlı olsun,kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Yeni yol tipi lastikler, 3 lü çanta seti, tamam ben Avrupa asfaltlarında sürecek motoru buldum 🤣 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Yeni yol tipi lastikler, 3 lü çanta seti, tamam ben Avrupa asfaltlarında sürecek motoru buldum 🤣 1390 al gözüme görünme 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce şimdi tur zamanı, Bulgaristan-Finladiya-Rusya-Mogolistan-Kazakistan-Tükkan yap, hakkını ver hakkını, öyle çay içmeye buralara gelme, bisikletle yapıyoruz biz o işleri Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi tur zamanı, Bulgaristan-Finladiya-Rusya-Mogolistan-Kazakistan-Tükkan yap, hakkını ver hakkını, öyle çay içmeye buralara gelme, bisikletle yapıyoruz biz o işleri La olm iki teker üstünde bi poz ver ben marsa giderim🍆 2 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Siz dünyayı büyük zannedenler, Nerelere elimin ulaşabildiğini bir bilseniz 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bakış tamam sol ayak yerde açı tamam. Düşebilirim artık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Bakış tamam sol ayak yerde açı tamam. Düşebilirim artık Direk duster ın yanındaki kamyoneti hedefe almış. 🤣🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: La olm iki teker üstünde bi poz ver ben marsa giderim🍆 az kaldı az Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi tur zamanı, Bulgaristan-Finladiya-Rusya-Mogolistan-Kazakistan-Tükkan yap, hakkını ver hakkını, öyle çay içmeye buralara gelme, bisikletle yapıyoruz biz o işleri Bişeyi de beğen be abi valla asacağım kendimi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bişeyi de beğen be abi valla asacağım kendimi selpakla mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Motor alırız o olmaz bundan başlar, araba alırız o olmaz bundan başlar, adam her takımı dizdi tr de gezilmez avrupaya çık. Tüm dünyayı gezse andromedada gezmeyen yazmasın yazarsın 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bişeyi de beğen be abi valla asacağım kendimi 2019 dan bu yana değişen bişey yok, üstüne gidene 2019 da az kaldı yazmış. Sessizce uzaklaş sadece. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Direk duster ın yanındaki kamyoneti hedefe almış. 🤣🤣🤣 Çöp tenekesi daha isabetli 🍆 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bişeyi de beğen be abi valla asacağım kendimi Aslında motor 1,3 ten başlar diyecekti demedi. Arada 10 cc eksiklik var diyemedi, 1,290~1,3 demektir. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Aslında motor 1,3 ten başlar diyecekti demedi. Arada 10 cc eksiklik var diyemedi, 1,290~1,3 demektir. Lütfen! Katiem motörüm 1301 cc Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Şımardık, lastikler yeni ancak asfalt papuçu sessiz dediler Michelin road6 takıldı. Dişli ve zincir seti değişti. Sanki fizana gitcez ya, ikili oem çanta setimiz yerini aldı. Ayni lastikten kullaniyorum guzeldir , yanlari ekstra yumusak ama kullanirken az isinmaya ihtiyaci var gibi.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yunus Gökhan Ay yazdı: Ayni lastikten kullaniyorum guzeldir , yanlari ekstra yumusak ama kullanirken az isinmaya ihtiyaci var gibi.. Her lastikte olduğu gibi desene. Yorum bağlantısı
Recommended Posts