İçeriğe Yönlendir

Şeytan İcadı 1290 SAS

Servet Aydın

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Yeni yol tipi lastikler, 3 lü çanta seti, tamam ben Avrupa asfaltlarında sürecek motoru buldum 🤣

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ahmet Kiriş yazdı:

Yeni yol tipi lastikler, 3 lü çanta seti, tamam ben Avrupa asfaltlarında sürecek motoru buldum 🤣

1390 al gözüme görünme

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

şimdi tur zamanı,  Bulgaristan-Finladiya-Rusya-Mogolistan-Kazakistan-Tükkan yap, hakkını ver hakkını, öyle çay içmeye buralara gelme, bisikletle yapıyoruz biz o işleri :kihkih:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

şimdi tur zamanı,  Bulgaristan-Finladiya-Rusya-Mogolistan-Kazakistan-Tükkan yap, hakkını ver hakkını, öyle çay içmeye buralara gelme, bisikletle yapıyoruz biz o işleri :kihkih:

La olm iki teker üstünde bi poz ver ben marsa giderim🍆

• Teşekkür 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Siz dünyayı büyük zannedenler,

Nerelere elimin ulaşabildiğini bir bilseniz 😎

29a88a64-d3b9-443f-a1d0-be0da174e4a5.jpeg

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bakış tamam sol ayak yerde açı tamam. Düşebilirim artık

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Servet Aydın yazdı:

Bakış tamam sol ayak yerde açı tamam. Düşebilirim artık

Direk duster ın yanındaki kamyoneti hedefe almış. 🤣🤣🤣

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Servet Aydın yazdı:

La olm iki teker üstünde bi poz ver ben marsa giderim🍆

az kaldı az :kihkih:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bişeyi de beğen be abi valla asacağım kendimi

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

selpakla mı

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Motor alırız o olmaz bundan başlar, araba alırız o olmaz bundan başlar, adam her takımı dizdi tr de gezilmez avrupaya çık. Tüm dünyayı gezse andromedada gezmeyen yazmasın yazarsın

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
İlkay Başaran yazdı:

2019 dan bu yana değişen bişey yok, üstüne gidene 2019 da az kaldı yazmış. :crazy:

Sessizce uzaklaş sadece. :ohooh:

IMG_6687.jpeg

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ahmet Kiriş yazdı:

Direk duster ın yanındaki kamyoneti hedefe almış. 🤣🤣🤣

Çöp tenekesi daha isabetli 🍆

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Aslında motor 1,3 ten başlar diyecekti demedi. Arada 10 cc eksiklik var diyemedi, 1,290~1,3 demektir.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Metin Uzunoğlu yazdı:

Aslında motor 1,3 ten başlar diyecekti demedi. Arada 10 cc eksiklik var diyemedi, 1,290~1,3 demektir.

Lütfen! Katiem motörüm 1301 cc 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay
Servet Aydın yazdı:

Şımardık, lastikler yeni ancak asfalt papuçu sessiz dediler Michelin road6 takıldı. Dişli ve zincir seti değişti. Sanki fizana gitcez ya, ikili oem çanta setimiz yerini aldı. 

IMG_6292.jpeg

IMG_6297.jpeg

IMG_6300.jpeg

Ayni lastikten kullaniyorum guzeldir , yanlari ekstra yumusak ama kullanirken az isinmaya ihtiyaci var gibi..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Yunus Gökhan Ay yazdı:

Ayni lastikten kullaniyorum guzeldir , yanlari ekstra yumusak ama kullanirken az isinmaya ihtiyaci var gibi..

Her lastikte olduğu gibi desene. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

varda delirdi fiyatlar yahu, biliyorsun 2. el almam ben, çok zor, bu durumda seçeneklerde azaldı, istediklerim milyona yakın, bu kadar para vermem, 500 ü geçmeyecek oda belki... ben klasik görünüm seviyorum, fazla uçmadan bir bobber yada motoguzzi v7 850 special (buda eh işte çinli gibi motor tip olarak dediydim) gibi bişeyler olabilir, benim sevdiklerimin 2. eli çlü genelde, aldımmı son motor olur, o yüzden ya adam gibi alacağım yada parasına yanmayacağım birşeyler....

mesela tepem atarsa acımadan alacağım CF Motor 450 cl-c bile olabilir, buralrda güzel gider, dolanırım, esas sorun gidişat, ülke iyi değil, para harcamak istemiyorum artık....

ama para bol olsa gözüm kapalı alırdım alttakini, saniye düşünmezdim ama işte 1 bana 1 hükümete olunca... 

ah ülem

images?q=tbn:ANd9GcQ7gYK0qlYm6FY-TfW1gu8

Metin Uzunoğlu yazdı:

doğrudur 1300 den başlar, 1290 da olur :kihkih:

Ahmet Kiriş yazdı:

2019 dan bu yana değişen bişey yok, üstüne gidene 2019 da az kaldı yazmış. :crazy:

Sessizce uzaklaş sadece. :ohooh:

ülke böyle olunca ve hayat önüme sıkıntılar çıkarınca olmuyor be kardeş, yoksa canına okuduydum....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ülke böyle olunca ve hayat önüme sıkıntılar çıkarınca olmuyor be kardeş, yoksa canına okuduydum....

Ali abi, bugün varız, yarın belki yok.

Ülke de bi anda duzekmeyecegine göre, imkanlar dahilinde al bir şeyler keyfine bak ama Çinli olmasin :D

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

varda delirdi fiyatlar yahu, biliyorsun 2. el almam ben, çok zor, 

Bunu @Ahmet Kirişe söylesene anında sana motor satar.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...