Servet Aydın 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Emin Önal yazdı: Ali abi, bugün varız, yarın belki yok. Ülke de bi anda duzekmeyecegine göre, imkanlar dahilinde al bir şeyler keyfine bak ama Çinli olmasin Öyle deme. Fena geliyor çekik gözlüler. Hele tvs. Zaten sağlam makinaları var şimdi coştu iyicene Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Öyle deme. Fena geliyor çekik gözlüler. Hele tvs. Zaten sağlam makinaları var şimdi coştu iyicene Sıkıntı zaten üreticide değil çoğunun distribütörü kötü maalesef. Yedek parça, bulduğun parçadan avrupalıdan pahalı, ve 2. El de çok hızlı değer kaybı. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Siz dünyayı büyük zannedenler, Nerelere elimin ulaşabildiğini bir bilseniz 😎 zincir cillopmuş ben de istiyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: varda delirdi fiyatlar yahu, biliyorsun 2. el almam ben, çok zor, bu durumda seçeneklerde azaldı, istediklerim milyona yakın, bu kadar para vermem, 500 ü geçmeyecek oda belki... ben klasik görünüm seviyorum, fazla uçmadan bir bobber yada motoguzzi v7 850 special (buda eh işte çinli gibi motor tip olarak dediydim) gibi bişeyler olabilir, benim sevdiklerimin 2. eli çlü genelde, aldımmı son motor olur, o yüzden ya adam gibi alacağım yada parasına yanmayacağım birşeyler.... mesela tepem atarsa acımadan alacağım CF Motor 450 cl-c bile olabilir, buralrda güzel gider, dolanırım, esas sorun gidişat, ülke iyi değil, para harcamak istemiyorum artık.... ama para bol olsa gözüm kapalı alırdım alttakini, saniye düşünmezdim ama işte 1 bana 1 hükümete olunca... ah ülem doğrudur 1300 den başlar, 1290 da olur ülke böyle olunca ve hayat önüme sıkıntılar çıkarınca olmuyor be kardeş, yoksa canına okuduydum.... Takılıyorum abi sen bakma, yoksa gönül istemez mi en iyisini alıp binmeyi. 👍🏼 İlkay Başaran yazdı: Tvs hint ama, bajaj gibi BMW, TVS ortaklığını duydunuz mu hiç? BMW GS 450 nin TVS fabrikada imal edildiğini söylesem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Takılıyorum abi sen bakma, yoksa gönül istemez mi en iyisini alıp binmeyi. 👍🏼 BMW, TVS ortaklığını duydunuz mu hiç? BMW GS 450 nin TVS fabrikada imal edildiğini söylesem. ohoo eski biligi bu Triump Speed 400 de hintli, tvs iyi bu arada, acaip markalar türedi, çinliler hintliler, şu vergi işi olmasa neler deneyebilirdik, takıldık kaldık seçmediğimiz modelleri getiren honda gibilerine... valla gidip alıcam şimdi şunu zor tutuyorum kendimi, gezmeye yeter bana... direk çinli Metin Uzunoğlu yazdı: Bunu @Ahmet Kirişe söylesene anında sana motor satar. hemde 1300 den başlıyormuş onunkiler.... Emin Önal yazdı: Sıkıntı zaten üreticide değil çoğunun distribütörü kötü maalesef. Yedek parça, bulduğun parçadan avrupalıdan pahalı, ve 2. El de çok hızlı değer kaybı. ben az satan herkese gelmeyen modelleri seviyrum, son sahibi olacağım motora fazla para vermek istemem, o yüzden ya çinli yada adam gibi birşey almak lazım, yada gidip alıcam 72 model bir CB750X 2. emekliliğe başlayacağım Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ohoo eski biligi bu Triump Speed 400 de hintli, tvs iyi bu arada, acaip markalar türedi, çinliler hintliler, şu vergi işi olmasa neler deneyebilirdik, takıldık kaldık seçmediğimiz modelleri getiren honda gibilerine... valla gidip alıcam şimdi şunu zor tutuyorum kendimi, gezmeye yeter bana... direk çinli hemde 1300 den başlıyormuş onunkiler.... ben az satan herkese gelmeyen modelleri seviyrum, son sahibi olacağım motora fazla para vermek istemem, o yüzden ya çinli yada adam gibi birşey almak lazım, yada gidip alıcam 72 model bir CB750X 2. emekliliğe başlayacağım Musatti Kai-zen modeli vur yapıştır, hayırlı olsun, Alem utansın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Ahmet Kiriş yazdı: Musatti Kai-zen modeli vur yapıştır, hayırlı olsun, Alem utansın. Ali di mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Emin Önal yazdı: Sıkıntı zaten üreticide değil çoğunun distribütörü kötü maalesef. Yedek parça, bulduğun parçadan avrupalıdan pahalı, ve 2. El de çok hızlı değer kaybı. tamam işte adanalı alır sonra 2.elde faydalanırız Yorum bağlantısı
Recommended Posts