Servet Aydın 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Selçuk Keleş yazdı: zincir cillopmuş ben de istiyorum Çala çamura girme temiz kalır☕️☕️ 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Servet Aydın yazdı: Birinin oğlu hakkımda benzetme yapmış boydan ötürü. Bakınız ayağı rahat değiyor yere Dövelim 🍆 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Servet Aydın yazdı: Çala çamura girme temiz kalır☕️☕️ hala sağından solundan yosun çıkıyor 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Adnan Çakır yazdı: Dövelim 🍆 Kapı gibi çocuk nasıl cocuksa. 29inch piskılet altında kayboldu 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yeni nesil iri kemikli azizim Beni öyle besle bu yaştan sonra şıvay zerrinegeliler gibi olurum. Bnkz bele https://share.google/images/4OwIrEtBtry84eBt4 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım Paylaş 13 Kasım bizim komşu idi, 280CL si vardı beyaz, kırmızı tente Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 10:53 Yazar Paylaş Cuma 10:53 Bir takım asılsız haberlere itibar etmeyin 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 11:36 Paylaş Cuma 11:36 Servet Aydın yazdı: Bir takım asılsız haberlere itibar etmeyin Geçmiş olsun diyesim geliyor ne olduğunu bilmeden Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:39 Paylaş Cuma 12:39 Vay be forumda neler olmuş? imza: Ford otosan emeklisi Zonno usta. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 13:19 Paylaş Cuma 13:19 Ben de bi yazayım haftaya resim okuyabileceğiz bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Eğitim şart 🍆 Adventure İstanbul ekibinden Batuhan'dan birebir eğitim alıyorum. Düşme filan yok sallamayın 3 3 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Boya tutmamış. Bi el atıver 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Boya tutmamış. Bi el atıver he sonra kafamıza füze yiyelim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: he sonra kafamıza füze yiyelim Sesligülmemojisi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Eğitimi veren arkadaş 5km hızda nokta dönüşte destek oldu düşmemem için. Yav niye düşmeye çalışıyon dedi. Bişe ima etti ama ne? Sonra motorize polisin gelip Ktm ile turlamasının fotoları malesef yok 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 5km hızda 160 ps motör almışım, 5 nedir yahu, Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 160 ps motör almışım, 5 nedir yahu, Marşa basınca çıkıyor o hıza mirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts