Doğan Arşiray Dün saat 06:10 Paylaş Dün saat 06:10 Fatih Keskin yazdı: bu motoru bu kadar çirkin yapmalarının mutlaka bi nedeni vardır Hafif olsun diye legen naylonundan geri dönüşümlü yapmislar, karbon lifi ile baglamislar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:25 Paylaş Dün saat 06:25 Doğan Arşiray yazdı: Hafif olsun diye legen naylonundan geri dönüşümlü yapmislar, karbon lifi ile baglamislar Meganı tarif etmişsin 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Bugün günlerden yol eğitimi günü idi. Çok hatalı sürüyorum çok. Ve sürüşümü analiz edince yolda gördüğüm hemen hemen her motor sürücüsü şansa kadere yaşıyor. En basitinden iki şeritli yolda sadece 1 metre farklı konum ileri virajda 50 metrelik yaşam alanı sağlıyor veya yok ediyor Çağ atladım diyebilirim. Daha yolum çok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Saha bölgemi Ümraniye Beykoz taraflarından tekrar Gebze Tuzla bölgesine çektim. Motora bakamaya uğrarım bir ara. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 dakika önce Yazar Paylaş 3 dakika önce Ortalama tüketimi görme kalbine iner Yorum bağlantısı
Recommended Posts