İlkay Başaran 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bi tavan çadırı bile yok bilemedim Tavanı yok çünkü 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 07:43 Paylaş Dün saat 07:43 1390 SAS İncelemelerde gördüm gidon artık daha genişmiş, gidon kilit dönüş için bile geçilir buna @Çağlar Bayur ne dersin abi? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 (düzenlendi) Ktm 1.39 dan başlar Dün saat 08:13 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:59 Paylaş Dün saat 08:59 Oğuzhan Çakır yazdı: 1390 SAS İncelemelerde gördüm gidon artık daha genişmiş, gidon kilit dönüş için bile geçilir buna @Çağlar Bayur ne dersin abi? eksik teker 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce dün 1390 izledim bayağı başarılı olmuş 1290 larınız 350 bine alınır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Gülmez yazdı: dün 1390 izledim bayağı başarılı olmuş 1290 larınız 350 bine alınır En son ne zaman dayak yedin 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce toptancı pazarlığı gibi ne bu küsürat hacımler? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: toptancı pazarlığı gibi ne bu küsürat hacımler? Ferrari'ye özenmiş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Ferrari'ye özenmiş Obd yuvası varmı, motorun alengilli teknolojileri var mı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Obd yuvası varmı, motorun alengilli teknolojileri var mı. Yüksekliği elektronik ayarlıyor, adaptif hız sabitleyici var, 1300 cc atmosferik 2 silindirde 160 hp güç var. Başka soru? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts