Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum Neler yapıyom bi görsen. Eğitim ve motorla bütün olmak. Viraj işin kolay kısmı Mehmet Ozyurek yazdı: Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. Konuşuyo işte boş boş 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce La öyle gidiyor böyle fırlıyor diyor geçen ark m5 ile rastladım otoban da içinden geçtim mundar yani 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts