Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:10 Paylaş Çarşamba 14:10 Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:30 Yazar Paylaş Çarşamba 14:30 Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum Neler yapıyom bi görsen. Eğitim ve motorla bütün olmak. Viraj işin kolay kısmı Mehmet Ozyurek yazdı: Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. Konuşuyo işte boş boş 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Çarşamba 16:14 Paylaş Çarşamba 16:14 Ali Gülmez yazdı: gerçekten 165 boy ile bu canabar ile virajda durmaya çalışıp ya da rampada dur kalk yapabilecek misin abi ciddi sordum 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 16:17 Paylaş Çarşamba 16:17 La öyle gidiyor böyle fırlıyor diyor geçen ark m5 ile rastladım otoban da içinden geçtim mundar yani 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. İlk 1000 e ben şahidim. 😎 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 300 üne ben şahidim. Hadi gidelim mi buradan diyorum durduğumuzda bi bakıyorum kaybolmuş hadi git peşinden ara 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bacak boyu yetişiyor len. Adam en az 5000 km yaptı bu motorla.. bacağının boyu yetisiyor, kendi boyu yetismiyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: 300 üne ben şahidim. Hadi gidelim mi buradan diyorum durduğumuzda bi bakıyorum kaybolmuş hadi git peşinden ara Pistonda durduğu gibi durmuyor 160pies Alpay Sumer yazdı: bacağının boyu yetisiyor, kendi boyu yetismiyor olabilir mi? Kaşınma Ahmet Kiriş yazdı: İlk 1000 e ben şahidim. 😎 Tabelalara kafa atmanın boyumla alakası yok tabi ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts