İlkay Başaran 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Servet Aydın yazdı: Yüksek. 80cm yüksekliği olan lazım bana 2 kişi bin 😈 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Serdal Soysal yazdı: Benimde gözümü aldı ışık abi Euro mu Stern mi Servet Abi Euro çalışır, düz 350€ Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Servet Aydın yazdı: Yüksek. 80cm yüksekliği olan lazım bana Triumph Tiger 900 GT 2023 Model Touring Motor Sahibinden İkinci El 680.000 TL - 1321100253 Güncel modellerde Tiger 900 GT Low işinizi görür bence. Daha önce Tiger 800xr kullanmıştım standart sele alçak pozisyonda çok rahattım daha sonra KTM890 ADV S kullandım seleyi alçak pozisyona alınca tek ayak rahat, iki ayak parmak ucu kullanmıştım. Altenatif olarak V-strom DL650 ve F850GS olabilir. F850'de arka amortisörü en düşük pozisyona alınca benim için rahat oluyordu. Boy 1.72m 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Töbe, neler yaşamışım. Allah yüzüme bakmış. Hiç yapmayacağım birşey yaptım zamanında emmim şahit... Tracer900 ü verdim bindi gitti. Allahtan tek parça getirdi tekrar. Ne ler duyuyoruz şurada, ocaklardan ırak. 4 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Cuma olmazda cumartesi tandırcı açık mı ? Ona göre geleceğim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Ktm'yi temizleyip paklayıp satışa koyacam 2 1 2 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Servet Aydın yazdı: Ktm'yi temizleyip paklayıp satışa koyacam Ne geliyor yerine abi ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Yunus Gökhan Ay yazdı: Ne geliyor yerine abi ? Pasa Para ya pasa ne Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Yunus Gökhan Ay yazdı: Ne geliyor yerine abi ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Haziran Paylaş 25 Haziran İp kullanmadan bungee jumping yapacakmış 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Yunus Gökhan Ay yazdı: Bu ne ? Tabanvay 2 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Tabanvay Pilli mi tabanvay ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Yunus Gökhan Ay yazdı: Pilli mi tabanvay ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 25 Haziran Paylaş 25 Haziran Servet Aydın yazdı: Ktm'yi temizleyip paklayıp satışa koyacam Sana şöyle en İtalyanından yakışır abi... Çok yakışır. Kendine doğum günü hediyesi gibi mesela Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Yunus Gökhan Ay yazdı: Ne geliyor yerine abi ? Konut 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Servet Aydın yazdı: Kiriş'ten duyacaklarınız gerçeği yansıtmıyor! Ağzımı dahi açmadım halbuki. Mehmet Ozyurek yazdı: Bayide sıfır motoru kurcalamış ve düşürmüş dedi Kiriş.. Aslı var mı len. Bıyıklı, seninle hiç konuşmadık ne ayaksın? Adamı dolduruyorsun, boyu da kısa çabuk doluyor ayrıca 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Servet Aydın yazdı: Alakası yok! Yalancı pis adanalı Demesinler lütfen çünkü Ahmet iftira atıyor Bu kadar günahımın alındığı yerde, ayaklarım yerden kesiliyor hafiflemişlikten. Muhittin Kaplan yazdı: Töbe, neler yaşamışım. Allah yüzüme bakmış. Hiç yapmayacağım birşey yaptım zamanında emmim şahit... Tracer900 ü verdim bindi gitti. Allahtan tek parça getirdi tekrar. Ne ler duyuyoruz şurada, ocaklardan ırak. Sen kendini çılgın mı sandın? Ben Hayabusa teslim ettim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Ahmet Kiriş yazdı: Ağzımı dahi açmadım halbuki. Bıyıklı, seninle hiç konuşmadık ne ayaksın? Allah Allah. Biri dedi bana ama. Emin dedi o zaman Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Servet Aydın yazdı: Konut hacca git umre de olur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts