Oğuzhan Çakır Pazartesi 05:10 Paylaş Pazartesi 05:10 Servet Aydın yazdı: Konut satılmadan bi tur binemmi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 09:18 Paylaş Pazartesi 09:18 Oğuzhan Çakır yazdı: satılmadan bi tur binemmi Olar gel bin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 15:31 Paylaş Pazartesi 15:31 Köksal Yılmaz yazdı: Gitme sakın, bu bir tuzak Düşüren alır🍆 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:34 Paylaş Dün saat 05:34 Servet Aydın yazdı: Hatunu Holly şit! Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 İlkay Başaran yazdı: Holly şit! Şirk'tir o şit olsa duramazsın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Mülk için satılıyor ise 6-7 ay beklersen Emaar Square yakınında satılık 1+1 dairemiz olacak. Giriş yolunun sokağında. finans merkezine yakın üsküdar ünalanda 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Evini kartepede yap fazladan bi oda koy bakarız 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şurada dursun. Belki sevimli bir üye denk gelir https://shbd.io/s/1bd0QgzA 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İsteyen birine gider inşallah. Pöjo satlık değil mi, ben onu bekliyorum. Param hazır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Önder Özcan yazdı: İsteyen birine gider inşallah. Pöjo satlık değil mi, ben onu bekliyorum. Param hazır. 350 çalışır bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts