İçeriğe Yönlendir

Şeytan İcadı 1290 SAS

Servet Aydın

Recommended Posts

İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Önden bakınca tam bir uzaylı yaratık görüntüsü var.. 

Ben mi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Conor diyorum Wrc diyorum E7000 diyorum kime diyorum?

focus bomboş(nfi ile sub hariç kırmızı çizgi)  boynu bükük depo full 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

focus bomboş(nfi ile sub hariç kırmızı çizgi)  boynu bükük depo full 

Göz pınarlarımdan iki damla yaş süzüldü

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Tekrar hayırlı olsun, maşallah kazasız cezasız düşmesiz kalkmasız iyi günlerde kullan.

Yol arkadaşı ararsan bir telefon kadar yakınım 🏍️🛵. Ama yavaş süreceksin stopi ,teker yok. 👍

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Adnan Çakır yazdı:

Tekrar hayırlı olsun, maşallah kazasız cezasız düşmesiz kalkmasız iyi günlerde kullan.

Yol arkadaşı ararsan bir telefon kadar yakınım 🏍️🛵. Ama yavaş süreceksin stopi ,teker yok. 👍

Hiç sevmem aksiyonu abi. Yarın hava fena değil. Bi Edirne'de çiğer tava yiyesim var konaklamalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Emin Önal yazdı:

Gardaşşş :nazar:

IMG_2541.jpeg.348168f265cc97c4c1ef366c170518e8.jpeg

Bu ikisine binmişliğim var. :keyifli:
Keyif cığaram nerde benim. :crazy:

Servet Aydın yazdı:

Sürüş geçmişim 80'lere kadar gider iki tekerde. Yarışcı olarak Brisaspor'da pedal çevirme ile başlayıp, içten yanmalı da puch ve yamaha'dan öte gitmedi. Arka planda sevsemde vakit yok, olan vakit ise bisiklet ile devam ediyordu. 2 yıl önce pilli enduro ile başlayıp, kaza yapınca yarım kalan motor işim Duke 250 ile mecburi başladı. Bitim kanlandı ya artık durmam. Yaş geçiyor heves geçmiyor. 
Üç teker scooterler inceledim bolca. Arka planda kazadan kalan düşme korkum oysa ki. Mp3, metropolis ve qooder inceledim. Yok abi karayolunda adam yerine konmayacak makinalar. Ve hayalim hayranlığım olan uzun yolda vızır vızır yanımdan geçen kalın motorların görüntüsü akışı. 
Bu işi yapacak makina Kiriş'te var. Scooter baktım Ahmet'i aradım. Sanıyorum ki 30sn sürdü ticari anlaşma. Olanları biliyorsunuz sonraki.

Motoru aldık ama düşme korkusu fena. Naapalım eğitim şart dedik aldık. Eğitim yetmez binmek de gerek. Geçtiğimz hafta da ilk ciddi yolculuk yaptım ve zehir tüm damarlara yayıldı. 

Beni geç konu motor. Ktm Avusturya'da bir üretici. Dengesiz üretici her sınıfta en hafif motorları tasarlıyor. Tipsiz de hepsi ha. Tasarımcının farlarla alıp veremediği bişe var. Neyse, makina spor turing sınıfında öncülerden. Hafif, ciddi donanım zengini. Jiroskop destekli viraj abs sistemi, adaptif cruise, elektronik yol iklim şartlarına uyarlanan süspansiyon ve motor ayarları. 
Teknik verisi ise ıslak ağırlığı 250kg, 1301cc 160bg ruh hastası motor, 82-89mm ayarlı sele, viraj aydınlatma, otomatik far, radar filan. Pis hızlanan bişe. Model yılı 2023, km ise 47bini geçti. Şimdi yeni kasa çıkıyor ve Kiriş alacakmış. Motorun bilimum piston amortisör ve egsoz gibi unsunları da içeren bir iki kisnaflı sözleri kendisine ilettim.

Eğitim almaya devam edeceğim. Komtanım Muhittin ile istişare ettik bu akşam. 

Ha, güvenlik; Ahmet dedi ben aldım, kılık kıyafetleri. Bir iki ilave daha yapacağım motora. İlerleyen süreçleri paylaşırım. 

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir derler. İlk foto 2 yıl önceden.

O değilde Hatay havaalanı bizim otogardan küçükmüş deyollaar. Nerden aklıma geldiyse :crazy:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben sürerim bunu. 

1.vites devir 7000 ve üzeri, debriyajı sal emmi :crazy: 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Abi hayırlı  olsun. Kazasız belasız inşallah.

Vesile ile doğum günün kutlu olsun :birthday:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...