İçeriğe Yönlendir

Sizce Neden Satamadım?

Mert Emre ŞAMCI

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Açıklama çok uzun olmuş şöyle yazacan 

"arabam bakımlıdır tüm bakımları yapılmıştır km uzun yolda yapılmıştır.  emsalsizdir"

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

350 bin km.😳 2015 model 

Geceleri kendisi mi dolaşıyor?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Adnan Çakır yazdı:

350 bin km.😳 2015 model 

Geceleri kendisi mi dolaşıyor?

220 bin km araç. 

350 bin bile  olsa otomatikse daha çabuk satılırdı anlamında yazmış.

Şahsi fikrim 1.2 olduğu için de yavaş gidiyor satışı.

Varsayım otomatik üzerinden yapılmış. Ben de bir örnek vereyim. 1.4 olsa ve boyası 1-2 parça olsa, km de 150 bin civarı olsa satılırdı.  Bununla birlikte B sınıfı hb bir araç, hitap kitlesi sınırlı.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Tekrar okudum 🤭 ilanda 220 yazıyor muş ama yinede çok, 2014 benim focus 128 bin de 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Daha ucuza 250 binde focus verebilirim. En azından C sınıfı ve performanslı :)

Şakası bir yana bu tarz küçük araç alacak olan otomatik bakıyor, bu aracın hitap edeceği kitle sınırlı.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

i20 epey geniş ama. Eski c segmentlere yakın iç mekan. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

b segment bencede otomatik segmenti manuel yavaş gidiyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Satılmadıysa %99 pahalıdır

kalan %1 sebep çok madde çıkabilir 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

segmentindeki 2015 polo ilanlarına bakın

Çaglar abi slm piyasa cansız abi arkdasın corsayı bugun 2004 model  350 ye verdik ( 28 gündür ilandaydı) otomotik arac 500-800 arası hızlı satılıyor dedi arkadaş, Geçen hafta bende  tecrübe ettim passatı ilana koydum 2 günde 2050 kişi bakmıs 5 kişi aradı 1400 e verdim 2 inci gün  benımkının emsalı bır tane var aynı gün ilana girdik  o 1625 yazılı beklıyor  dogru fiyatlama birde alıcı malı görmesi gerekiyor canlı olarak

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Erkan Işık yazdı:

Çaglar abi slm piyasa cansız abi arkdasın corsayı bugun 2004 model  350 ye verdik ( 28 gündür ilandaydı) otomotik arac 500-800 arası hızlı satılıyor dedi arkadaş, Geçen hafta bende  tecrübe ettim passatı ilana koydum 2 günde 2050 kişi bakmıs 5 kişi aradı 1400 e verdim 2 inci gün  benımkının emsalı bır tane var aynı gün ilana girdik  o 1625 yazılı beklıyor  dogru fiyatlama birde alıcı malı görmesi gerekiyor canlı olarak

Erkan abi nasılsın nerelerdesin ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Köksal Yılmaz yazdı:

Erkan abi nasılsın nerelerdesin ? 

Buralardayım  gecen seneden beri kopdum ekranlardan gecen sene ben saglık problemleri vs bu sene de babam onla  kosturyom  iş güç derken anca nefes aldım  yazın bir motor alıp çok eve girmeyınce forum vs de uzaklaşdık köksal 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

4 değişenli 70 bin tramerli 350 bin kmde 1.4 otomatiği olsa 1 hafta bekletirdi en fazla. Manuel can çekiştiriyor :D

Sizce neden satılmadı?

Tüm detaylar ilanda.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-i20-style-ekstrali-kaza-degisen-tramer-yok-plus-sifir-muayene-1141095008/detay/

Komple boyalı  diye çekınce olabilirmi acaba 

Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
Erkan Işık yazdı:

Komple boyalı  diye çekınce olabilirmi acaba 

Tavan hariç temizlik boyası yapıldı videosu varda 10 yaşında 40 mevsim geçirmiş, coca cola tenekesinden yapılmış bir parçanın boyanmasından rahatsız bir ülke garip gerçekten :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

Tavan hariç temizlik boyası yapıldı videosu varda 10 yaşında 40 mevsim geçirmiş, coca cola tenekesinden yapılmış bir parçanın boyanmasından rahatsız bir ülke garip gerçekten :D 

350 liralık arabaya adam bugun boya expertizi yapdırdı 2004  arabaya  bizim ülke malesef böyle mert bey 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...