Mert Emre ŞAMCI 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 4 değişenli 70 bin tramerli 350 bin kmde 1.4 otomatiği olsa 1 hafta bekletirdi en fazla. Manuel can çekiştiriyor Sizce neden satılmadı? Tüm detaylar ilanda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-i20-style-ekstrali-kaza-degisen-tramer-yok-plus-sifir-muayene-1141095008/detay/ 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Açıklama çok uzun olmuş şöyle yazacan "arabam bakımlıdır tüm bakımları yapılmıştır km uzun yolda yapılmıştır. emsalsizdir" 2 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 350 bin km.😳 2015 model Geceleri kendisi mi dolaşıyor? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Adnan Çakır yazdı: 350 bin km.😳 2015 model Geceleri kendisi mi dolaşıyor? 220 bin km araç. 350 bin bile olsa otomatikse daha çabuk satılırdı anlamında yazmış. Şahsi fikrim 1.2 olduğu için de yavaş gidiyor satışı. Varsayım otomatik üzerinden yapılmış. Ben de bir örnek vereyim. 1.4 olsa ve boyası 1-2 parça olsa, km de 150 bin civarı olsa satılırdı. Bununla birlikte B sınıfı hb bir araç, hitap kitlesi sınırlı. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tekrar okudum 🤭 ilanda 220 yazıyor muş ama yinede çok, 2014 benim focus 128 bin de 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Daha ucuza 250 binde focus verebilirim. En azından C sınıfı ve performanslı Şakası bir yana bu tarz küçük araç alacak olan otomatik bakıyor, bu aracın hitap edeceği kitle sınırlı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 saat önce Paylaş 14 saat önce i20 epey geniş ama. Eski c segmentlere yakın iç mekan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce segmentindeki 2015 polo ilanlarına bakın Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 14 saat önce Paylaş 14 saat önce b segment bencede otomatik segmenti manuel yavaş gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Satılmadıysa %99 pahalıdır kalan %1 sebep çok madde çıkabilir 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: segmentindeki 2015 polo ilanlarına bakın Çaglar abi slm piyasa cansız abi arkdasın corsayı bugun 2004 model 350 ye verdik ( 28 gündür ilandaydı) otomotik arac 500-800 arası hızlı satılıyor dedi arkadaş, Geçen hafta bende tecrübe ettim passatı ilana koydum 2 günde 2050 kişi bakmıs 5 kişi aradı 1400 e verdim 2 inci gün benımkının emsalı bır tane var aynı gün ilana girdik o 1625 yazılı beklıyor dogru fiyatlama birde alıcı malı görmesi gerekiyor canlı olarak 14 saat önce tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Erkan Işık yazdı: Çaglar abi slm piyasa cansız abi arkdasın corsayı bugun 2004 model 350 ye verdik ( 28 gündür ilandaydı) otomotik arac 500-800 arası hızlı satılıyor dedi arkadaş, Geçen hafta bende tecrübe ettim passatı ilana koydum 2 günde 2050 kişi bakmıs 5 kişi aradı 1400 e verdim 2 inci gün benımkının emsalı bır tane var aynı gün ilana girdik o 1625 yazılı beklıyor dogru fiyatlama birde alıcı malı görmesi gerekiyor canlı olarak Erkan abi nasılsın nerelerdesin ? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Erkan abi nasılsın nerelerdesin ? Buralardayım gecen seneden beri kopdum ekranlardan gecen sene ben saglık problemleri vs bu sene de babam onla kosturyom iş güç derken anca nefes aldım yazın bir motor alıp çok eve girmeyınce forum vs de uzaklaşdık köksal 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mert Emre ŞAMCI yazdı: 4 değişenli 70 bin tramerli 350 bin kmde 1.4 otomatiği olsa 1 hafta bekletirdi en fazla. Manuel can çekiştiriyor Sizce neden satılmadı? Tüm detaylar ilanda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-i20-style-ekstrali-kaza-degisen-tramer-yok-plus-sifir-muayene-1141095008/detay/ Komple boyalı diye çekınce olabilirmi acaba Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Erkan Işık yazdı: Komple boyalı diye çekınce olabilirmi acaba Tavan hariç temizlik boyası yapıldı videosu varda 10 yaşında 40 mevsim geçirmiş, coca cola tenekesinden yapılmış bir parçanın boyanmasından rahatsız bir ülke garip gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mert Emre ŞAMCI yazdı: Tavan hariç temizlik boyası yapıldı videosu varda 10 yaşında 40 mevsim geçirmiş, coca cola tenekesinden yapılmış bir parçanın boyanmasından rahatsız bir ülke garip gerçekten 350 liralık arabaya adam bugun boya expertizi yapdırdı 2004 arabaya bizim ülke malesef böyle mert bey Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bu aracin 1.4 ve otomatik olanını seviyor herkes. 1.2 ve bu kasanin sonlarina doğru cikan 1.0 olanını pek sevmiyor. Araçta birşey olduğundan değil, piyasada daha çok bilindiği ve sorunsuz motor diye nam yaptığı için. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aynen kasa ile alakalı. Küçük arabanın alıcı kitlesi acemi tayfa genellikle. Ne yapsın manueli kullanamayacaksa.. Doğru alıcı ortaya bir gün çıkacaktır Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlısı Olsun... Artık Suv ve Otomatik araçlar öncelikli tercih ediliyor.Nisan sonunda 165 k. B Suv Full donanım düz vites Dizel Captur 630 bine verdim.Fiyat çok önemli. Bu işin Ticaretini yapanlar sağolsun piyadada artık ilk bakılan Boya ve Değişen oldu.Temizlik boyası olsada bu kadar parça çekimserlik yaratıyor.Temizlik boyası olduğu en başta vurgulanmalı. Birde Satış Metni kısa öz olmalı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben B sınıfı benzinli bir araç arıyor olsam bu ilan asla benim karşıma çıkmazdı. 1- otomatik arardım 2- 200 bin km altı ilanlara bakardım. Bu araç büyük şehirler dışından alıcı bulur.. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araç büyük şehirler dışından alıcı bulur.. Büyük şehirlerde, özellikle İstanbul da, çok cazip olmadıkça ,manuel satılmıyor. Gerçekten de Özellikle İstanbul da, trafik de 3-4 saat kalmak sıradan işler. Manuel eziyet. Ortopedik sorunlara bile yol açar. Araçlarda , baskı ,balata ömrü de çok kısa oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Açıklama çok fazla benze kafa karıştırıyor olabilir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts