Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben de İstanbul trafiğinde otomatik daha sıkıntılı hissettiğim için manuele gectim,yok ısındı yok vites değiştirdi titredi,hopladı amaaan. Atıyom vitese,akarken basiyom debriyaja ne hopluyor ne zıplıyor.Bi Yokuş kalkışım eksik,onu da el freni ile Ben yaşlanmışım 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben Vectrayı ilana koyduğumda bir ay bekledin sadece bir kişi aradı oda gelip aldı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evren Erakçora yazdı: i20 epey geniş ama. Eski c segmentlere yakın iç mekan. Genişlik+10, aks mesafesi+7 cm. Bindim i20 ye kesinlikle kıyaslanamaz focus 2 ile. https://www.carsized.com/en/cars/compare/hyundai-i20-2014-5-door-hatchback-vs-ford-focus-2004-sedan/ Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 saat önce Paylaş 2 saat önce B segmentde artık otomatik aranıyor ya da fiyat. Benim araç ve benzerlerine mahalleden bile talip çıkıyor alım gücüne uygun olan daha fazla kişiye hitap ettiği için. Ama fiyat 500k nın üzerine çıktığı an otomatik olsun bariye dönüyor iş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erkan Işık yazdı: Buralardayım gecen seneden beri kopdum ekranlardan gecen sene ben saglık problemleri vs bu sene de babam onla kosturyom iş güç derken anca nefes aldım yazın bir motor alıp çok eve girmeyınce forum vs de uzaklaşdık köksal Allah kolaylık versin abi selamlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts