Fikri Keleş 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Ben de İstanbul trafiğinde otomatik daha sıkıntılı hissettiğim için manuele gectim,yok ısındı yok vites değiştirdi titredi,hopladı amaaan. Atıyom vitese,akarken basiyom debriyaja ne hopluyor ne zıplıyor.Bi Yokuş kalkışım eksik,onu da el freni ile Ben yaşlanmışım 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Ben Vectrayı ilana koyduğumda bir ay bekledin sadece bir kişi aradı oda gelip aldı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Evren Erakçora yazdı: i20 epey geniş ama. Eski c segmentlere yakın iç mekan. Genişlik+10, aks mesafesi+7 cm. Bindim i20 ye kesinlikle kıyaslanamaz focus 2 ile. https://www.carsized.com/en/cars/compare/hyundai-i20-2014-5-door-hatchback-vs-ford-focus-2004-sedan/ Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Kasım Paylaş 8 Kasım B segmentde artık otomatik aranıyor ya da fiyat. Benim araç ve benzerlerine mahalleden bile talip çıkıyor alım gücüne uygun olan daha fazla kişiye hitap ettiği için. Ama fiyat 500k nın üzerine çıktığı an otomatik olsun bariye dönüyor iş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Erkan Işık yazdı: Buralardayım gecen seneden beri kopdum ekranlardan gecen sene ben saglık problemleri vs bu sene de babam onla kosturyom iş güç derken anca nefes aldım yazın bir motor alıp çok eve girmeyınce forum vs de uzaklaşdık köksal Allah kolaylık versin abi selamlar Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 9 Kasım Paylaş 9 Kasım (düzenlendi) 1.4 crdi, elit smart panorama paket, 90.000 km de, manuel, hatasız ilana koyar koymaz satıldı. 950 bin tl karşılığında. Bu aracın km yüksek, boyalı, motor tutulmuyor, paket boş o yüzden satılmıyor. Segmentle felan alakası yok pek. 9 Kasım tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Adnan Çakır yazdı: Tekrar okudum 🤭 ilanda 220 yazıyor muş ama yinede çok, 2014 benim focus 128 bin de Bence sizin km'de çok 2014 seat ibiza 74 binde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Baha Kanberoğlu yazdı: Kaput boyali/degisen olunca ilana olan ilgi maalesef azaliyor. Fiyat ve km harici bir diger sorunda bu bence. Kaput direk eleme sebebi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Doğru fiyatlandırma ile her araç satılır 2018 de Hararet problemi olan kaput değişik yanlar boyalı Symbolü 28500 satmıştım piyasası 32000 civarıydı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Mert Emre ŞAMCI yazdı: Sizce neden satılmadı? İlanınıza ve emsal ilanlar baktım. sizin araç fiyatı yüksek geliyor. insanlar sizin ne maksatla boyadığınıza bakmıyor maalesef. fakat komple boyalı ve 250 K km araçlar daha ucuz Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Pazar 23:51 Paylaş Pazar 23:51 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Sizce neden satılmadı? ''Okumakla neden vakit kaybedesiniz ki, arayın anlatayım'' yazın bence açıklama kısmına 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Pazartesi 10:30 Paylaş Pazartesi 10:30 (düzenlendi) Alında sıralama yapınca araç fiyatı uygun araçlar arasında. Ters sıralamada da hangi mantık ile bu araca 950 k yazmışlar onu düşünüyorum .) Pazartesi 10:33 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Salı 07:30 Paylaş Salı 07:30 İlan bence çok güzel hazırlanmış, arabadan anlayan seven için tatmin edici. Ama artık piyasa da bakılan şeyler yaşından modelinden bağımsız olarak boya değişen durumu. Geriye kalan şeyler sonradan gelmeye başlıyor. Sizin aracınızı alacak kadın müşteri otomatik vites olsun ister, erkek müşteri ise 1.4 motor olsun ister. Her iki kriter de karşılanmayınca satış zayıf oluyor. Klasik olcak ama o motor çekiyor mu gidiyor mu diye soranlar çok olur, oluyordur. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Salı 08:05 Paylaş Salı 08:05 İlan açıklaması gereksiz uzun. Ben bu kadar uzun ilan açıklaması olan arabayı almam. Diğer negatif nokta da neredeyse komple boyalı olması. Siz temizlik boyası deseniz de müşteri inanmaz. Bir de en önemli nokta şu ki ilan doğru fiyatta değil. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Furkan Bakırel yazdı: 1.4 crdi, elit smart panorama paket, 90.000 km de, manuel, hatasız ilana koyar koymaz satıldı. 950 bin tl karşılığında. Bu aracın km yüksek, boyalı, motor tutulmuyor, paket boş o yüzden satılmıyor. Segmentle felan alakası yok pek. Hocam fiyatı da ona göreya zaten. Bu saydıklarınızdan dolayı 350.000tl fazlaya satmışsınız ne güzel Murat Azalma yazdı: İlanınıza ve emsal ilanlar baktım. sizin araç fiyatı yüksek geliyor. insanlar sizin ne maksatla boyadığınıza bakmıyor maalesef. fakat komple boyalı ve 250 K km araçlar daha ucuz 30 bin km + tavan boyalı ile tavan hariç boyalı arasında fark olmalı zaten. İlaveten o bahsettiğiniz araçlarla aramda 20-30 bin var. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: İlan açıklaması gereksiz uzun. Ben bu kadar uzun ilan açıklaması olan arabayı almam. Diğer negatif nokta da neredeyse komple boyalı olması. Siz temizlik boyası deseniz de müşteri inanmaz. Bir de en önemli nokta şu ki ilan doğru fiyatta değil. Nedir hocam doğru fiyatı. Emsallerine baktınız mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Videodaki müzik seçimi belli bir potansiyel müşteri kesimini uzaklaştırıyor olabilir. 16 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Videodaki müzik seçimi belli bir potansiyel müşteri kesimini uzaklaştırıyor olabilir. Güzel nokta. Evrensel bir müzik olabilirdi. Yada müziksiz. Ama bu araba komple boyalı sayılır. motor küçük, manuel vites. Piyasadan çok düşüğe alıcı bulur bu. Otomatik olsa, çocuğuna almak isteyen biri, nasıl olsa çarpar diye boyasına bakmayabilirdi. Ama ben bakardım. Temizlik boyası tabiri benim için çok itici. 2015 model arabanın neresi kirlenmiş de boyanmış derdim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel nokta. Evrensel bir müzik olabilirdi. Yada müziksiz. Ama bu araba komple boyalı sayılır. motor küçük, manuel vites. Piyasadan çok düşüğe alıcı bulur bu. Otomatik olsa, çocuğuna almak isteyen biri, nasıl olsa çarpar diye boyasına bakmayabilirdi. Ama ben bakardım. Temizlik boyası tabiri benim için çok itici. 2015 model arabanın neresi kirlenmiş de boyanmış derdim. Bu arabayı alsatçı bir akrabasından almıştı diye hatırlıyorum, o zamanda alma denmişti forumda. Her ürünün bir alıcısı çıkar illaki arayan soran olmuyorsa fiyat yanlıştır. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben bu model bu paket bu şanzımanla bir araç alacak olsam bu arabayı almazdım. Sizi tanımıyorum misalen. Beyaz arabada ne oldu da temizlik boyası ihtiyacı oldu ki? Sağına soluna yattı kesin der ilanı pas geçerdim incelemeden. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Bu arabayı alsatçı bir akrabasından almıştı diye hatırlıyorum, o zamanda alma denmişti forumda. Her ürünün bir alıcısı çıkar illaki arayan soran olmuyorsa fiyat yanlıştır. Abi hiçbir zaman bu aracı alayım mı diye sormadım ben. Kuzenime yanımda telefon geliyordu 285 olur mu uyarsa gelip alalım kapora gönderelim diye. Bana 275 e verdi. 35 bin km' dir kullanıyorum 1 kere sanayiye girmedim. 1 kere yolda bırakmadı. O zaman alma diyenleri dinleseydim pişman olurdum zaten. Çünkü benim arabadaki dünyam sanayiye sokmasın yolda bırakmasın masraf stresi oluşturmasın. Araç bakarken 2-3 değişenli 4-5 boyalı düşük km önceliklendiriyorum hep. Kaporta umurumda değil çünkü. Öyle bir yazmışsınız ki sanki başım beladan kurtulmamış gibi Fiyatın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Pert kayıtlı airbag işlemli araçlarla aynı fiyattayım şuan. Oğuzkan Işık yazdı: Ben bu model bu paket bu şanzımanla bir araç alacak olsam bu arabayı almazdım. Sizi tanımıyorum misalen. Beyaz arabada ne oldu da temizlik boyası ihtiyacı oldu ki? Sağına soluna yattı kesin der ilanı pas geçerdim incelemeden. Bu sebeple boyatmadan önce boyatma sebebi adlı videosu var youtubeda. Neyse bizim millet 10 yaşında 40 mevsim geçirmiş aracın coca cola tenekesinden yapılmış parçada hatasız seviyor 120 bin ₺ fazla ödeyip hatasızlarını alsınlar 9 saat önce tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: Alında sıralama yapınca araç fiyatı uygun araçlar arasında. Ters sıralamada da hangi mantık ile bu araca 950 k yazmışlar onu düşünüyorum .) Aracımın hatasız muadilleri 700 den başlıyor. Fiyat yanlış diyenleri anlayamadım. Araçta değişen yok kaza yok şasi podye airbag hatasız. Tavanda işlem yok. Bel altı temizlik boyası var 9 saat önce tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts