Uğur Kayaoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Herkese iyi forumlar, Aracım 2011 Focus 2.5 Titainum X paketi Start Stoplu şikayetim rolantide dururken 5-6 Dakika sonra bi anda elektrikli direksiyon arızası veriyor direksiyon sertleşiyor sonrasında kontağı kapatıyorum ve tekrar marş basarken bi anda göstergelere gidip geliyor ve anahtar bulunamadı diyor 2 saniye sonra araç marş basıyo hiçbir arıza vermiyo o gün başka yapmıyor böyle arada yapıyor.Bi kere daha yaptığında tekrar bastım marş basmadı kaputu açtım akü üstündeki koruma kapağını kaldırdım geri yerine koyduğumda bi anda elektrik gelmişti.Neden olur akü kutup başı gevşek olsa gün boyu yapması gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gevşeklik veya kabloda kırık vardır. Kontrol ettirmeniz lazım. Hareketli bir araçta 5 dk öncesi ile aynı olmayabilir durumlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 2.5 larda dizeller elektrikli, benzinliler hidrolik direksiyondu öyle hatırlıyorum. Öncelikle basit arızalardan başlayalım. Akla ilk akü arızası geliyor. Tespiti için ; Focus araçlarda akü bitmeye yaklaşırken yarım kontak yaptığınızda ibreler ilk açılışta titreme yapar. En bariz belirtisi bu. . Kutup başında kırılma da olabilir. Ehil bir akücü ölçüm yaparak kesin teşhisi koyar. 2 saat önce tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gösterge ekranı lehim sorununu atlamayın lütfen. Arıza verdiği zaman ekrana tıklatın biraz. Arızalar gidiyorsa lehim problemi olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Akla ilk akü arızası geliyor. Fırat Önal yazdı: Gösterge ekranı lehim sorununu atlamayın lütfen. Arıza verdiği zaman ekrana tıklatın biraz. Arızalar gidiyorsa lehim problemi olabilir. Akü zayıflayınca yapar, 3-4 gün yatarsa araç ilk marşta direksiyon arızası veriyor benimde, sonra gidiyor kendi. Gösterge paneli de saçma ve alakasız hatalar veriyor. Gösterge paneline oynatın belli eder kendini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts