Mehmet Dagdeviren Dün saat 19:44 Paylaş Dün saat 19:44 Merhabalar kendisine bi scooter demek ayıp olur. O bir CANAVAR...2400 watt çift motorlu Çıkmadığı yokuş yok.Acaip bi alet.Teknik detayları hiç araştırmadım kafada yormam açıkcası.Gaza basıyorum gidiyor frene basıyorum duruyor:) 3modu var Eco-D-Sport. 75 km hız yapıor.60 km menzili var.Trafikte arabalarla yarışıyorum resmen.Menisküs problemim olduğu için markete ve bakkala gitmek için aldım.Ama bununla uzun yolda yapılır.Kısaca motosiklet gibi bişey. Almayı düşünene tavsiye ederim. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Buna da kask ve eldiven zorunlu mu? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Buna da kask ve eldiven zorunlu mu? 250w üstü zorunlu. Benim tamir ettiğim buna benzerdi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: 250w üstü zorunlu. Benim tamir ettiğim buna benzerdi Kullanmıştım ben onu. Manyak bir şeydi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Menisküs problemim olduğu için Şöyle bir elektrikli motor (Volta Se-03 Max gibi) daha konforlu ve güvenli olmaz mıydı? Yer problemi falan mı var. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Kazasız günlerde binin inşallah. Öyle değildir belki ama valla bana halen çok güvensiz geliyor. Hiç alışamadım. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Trafikte arabalarla yarışıyorum resmen. Aman dikkat edin. Bunlardan kullanan biri, yakın zamanda çok feci bir kazaya sebebiyet verecekti zor atlattım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun. 75 km hız nedir çok fazla. Sakın 20 yi geçmeyin derim hatta 15. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Şöyle bir elektrikli motor (Volta Se-03 Max gibi) daha konforlu ve güvenli olmaz mıydı? Yer problemi falan mı var. Hocam motorumda var zaten. Cem Dilmen yazdı: Kazasız günlerde binin inşallah. Öyle değildir belki ama valla bana halen çok güvensiz geliyor. Hiç alışamadım. Evet Hocam çok güvenli değil 25-30'u geçmemek lazım.Sport(ölüm modu) çok tehlikeli İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. 75 km hız nedir çok fazla. Sakın 20 yi geçmeyin derim hatta 15. Evet abi çok haklısın,ama ivmelenmesi çok iyi olduğundan insan hız yapmakta istiyor açıkcası Ayrıca herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. 13 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sıkıntılı araç bunlar.Yolda araba hızında gidenleri görüyorum çok sakat. Bi arkadaş almıştı,yavaşlayıp duracağı vakit atlayıp diz topunu dağıttı uzun zaman çekti.Dikkatli olun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fikri Keleş yazdı: diz topunu dağıttı bitmez o, kaburga kırılsa iyileşir diz kalır, 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fikri Keleş yazdı: Sıkıntılı araç bunlar.Yolda araba hızında gidenleri görüyorum çok sakat. Bi arkadaş almıştı,yavaşlayıp duracağı vakit atlayıp diz topunu dağıttı uzun zaman çekti.Dikkatli olun Abi çok teşekkür ederim uyarın için.Dikkat etmeye özen gösteriyorum.Hız yaparsan gerçekten çok tehlikeli bi cihaz. Motor tecrübemde olduğu için dikkat konusuna dahada özen gösteriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kullanmıştım 1 kere ve nasıl ineceğimi şaşırdım Direksiyon güvensiz gelmişti ve ani hızlanması korkutmuştu. Kasksız binmeyin gerçekten riskli alet bunlar. Hatta dizlik ve dirseklik bile gerekir. Beni fena korkuttuğu için de böyle düşünüyor olabilirim Güle güle , kazasız belasız , iyi günlerde kullanınn. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bisiklete çok binmiş olan motörde, motöre çok binmiş olan kaykayda sıkıntı çeker, bir tek portifçiler her yerde çok rahat eder. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts