İçeriğe Yönlendir

2012 Focus 1.6 TDCI Trend

Fikri Keleş

Recommended Posts

Fikri Keleş
(düzenlendi)

Bu koca oğlanı yeni aldım.Kendisi 2012 model 61 bin km dizel trend paket.

Aslında ilanı titanium girmişlerdi,sonra x trend mi derken bomboş trend olduğunu anladım.

60 bin km de koltuk kenarını yırtmayı nasıl başarmışlar anlamadım,alırken koltuk pedi vardi fark etmemişim,pedi de almışlar teslim ederken :) direksiyon üst kısmıda ezilmiş,yüzük eseri galiba.ilk sahibi yaşlı bi emminin aracıymıs.. 

Hergun ise git gel yapıyorum,yakıt bi tık fazla gibi gelebilir,km de 6 lt gösteriyor ama pompada 5.5 cıktı ilk dolum,harici klasik ford işte.

Taş gibi sert,yola oturan 2 çocuklu aile babasi arabası 

Pek foto yok 

Screenshot_20251023_163204_Arabam.jpg

Screenshot_20251023_120548_sahibinden.jpg

tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi
  • Beğen 12
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Focus olsun, camurdan olsun. Mis gibi renk tas gibi araba, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Gökhan Tuna yazdı:

Focus olsun, camurdan olsun. Mis gibi renk tas gibi araba, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

Teşekkür ederim,farklı bi araba binince anlaşılıyor 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Dizel olmasaydı sizden sonraki sahibi ben olurdum. Hb /Ford/ düşük km şartları karşılıyor ama LPG li lazım bana.

Güle güle kullanın bu arada. Allah kaza bela ceza vermesin.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

hayırlı uğurlu olsun .

km de 5.5 fazlamı tam anlamadım orayı :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
İnan Çınar yazdı:

Dizel olmasaydı sizden sonraki sahibi ben olurdum. Hb /Ford/ düşük km şartları karşılıyor ama LPG li lazım bana.

Güle güle kullanın bu arada. Allah kaza bela ceza vermesin.

Niye dizel de fena degil, 😀

Ali Gök yazdı:

hayırlı uğurlu olsun .

km de 5.5 fazlamı tam anlamadım orayı :D 

Hayır 5.5 gayet iyi ama 6 6.5 çok geliyor(önceki araç 4.5 yakıyordu ona nazaran) psikolojik :D ayda bin lira fark ediyor aslinda 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun Fikri. Senin araç değiştirme hızına yetişemiyorum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Önder Özcan yazdı:

Hayırlı olsun Fikri. Senin araç değiştirme hızına yetişemiyorum :)

Yok be abi sakinledim aslında 3 yıl lineaya bindim bu sene bi dikiş tutturamadim

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Oğuzkan Işık yazdı:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

emmi amcanın jant seçimi beni benden aldı :nazar: 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

emmi amcanın jant seçimi beni benden aldı :nazar: 

Değişik 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hayırlı olsun. Aslında konforlu ve tatlı sert bir araç. Fransız grubundan geçince sert gelir. Buna göre Astra J tam kütük mesela. Yol tutuş konusunda efsanedir. En sevmediğim yönü Aygaz klima kontrol düğmeleri. Sis farı şart bir de. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Koray Demir yazdı:

Hayırlı olsun. Aslında konforlu ve tatlı sert bir araç. Fransız grubundan geçince sert gelir. Buna göre Astra J tam kütük mesela. Yol tutuş konusunda efsanedir. En sevmediğim yönü Aygaz klima kontrol düğmeleri. Sis farı şart bir de. 

Teşekkür ederim 

Sis farı da lazim,bi de far ayarı istiyor ilk defa şaşı bir arabam oldu biri yere biri ileri bakıyor 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

hayırlısı olsun ford iyidir en azından aklında sağlamlıkla ilgili soru işareti kalmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Fatih Keskin yazdı:

hayırlısı olsun ford iyidir en azından aklında sağlamlıkla ilgili soru işareti kalmaz

Sagolasin abi başkan

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Fikri Keleş yazdı:

Niye dizel de fena degil, 😀

2015 dizel c Max var zaten kapıda. Günlük kullanım için LPG li lazım. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
İnan Çınar yazdı:

2015 dizel c Max var zaten kapıda. Günlük kullanım için LPG li lazım. 

Benim hesabıma göre 8 10 lt lpg yakan araba ile 5 6 lt yakan dizel aynı paraya seyr ediyor.kapalı otoparka girememe de cabası diye bi matematiğim var 

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

:nazar: maşaallah, güzel günlerde binmek nasip olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Ahmet Çankaya yazdı:

:nazar: maşaallah, güzel günlerde binmek nasip olsun...

Amin,sağolun 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Fatih Evcin yazdı:

hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim sagolun 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Fikri Keleş yazdı:

Benim hesabıma göre 8 10 lt lpg yakan araba ile 5 6 lt yakan dizel aynı paraya seyr ediyor.kapalı otoparka girememe de cabası diye bi matematiğim var 

İşe git gel yani o da marş basınca 10km altında ise benzinli şart gibi. Dizel özellikle euro 5e geçince her yeri tıkanıyor. 

Yakıt olarak bakarsak şuan ben lpgli arabayla işe gidip geliyorum 2.5 km git 2.5 km gel. 1.7 km falan benzinle gidiyor sabah çalıştırdığımda. Ki araba gece depoda kalıyor marşa bastığımda 10-12 derece şuanda.

Mazotta her gün koşuyor 60 lira oldu..

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Görkem Karakaş yazdı:

İşe git gel yani o da marş basınca 10km altında ise benzinli şart gibi. Dizel özellikle euro 5e geçince her yeri tıkanıyor. 

Yakıt olarak bakarsak şuan ben lpgli arabayla işe gidip geliyorum 2.5 km git 2.5 km gel. 1.7 km falan benzinle gidiyor sabah çalıştırdığımda. Ki araba gece depoda kalıyor marşa bastığımda 10-12 derece şuanda.

Mazotta her gün koşuyor 60 lira oldu..

Kısa mesafe için doğru 

Benim gibi günlük 60 km vs giden için benim hesabım

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun Fikri 🧿 Maşallah Jantlar gerçekten efsane amcam hiç binmemiş ki Sana saklamış iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Fikri Keleş
  • Yeni Oluştur...