Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Fikri 🧿 Maşallah Jantlar gerçekten efsane amcam hiç binmemiş ki Sana saklamış iyi günlerde kullan. Teşekkür ederim abi, Bi de düzgün saklasaydi,koltuk kenarı yırtık nasıl olmuş anlamıyorum 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fiesta 8 lt LPG yakıyor =200 tl aynı şartlarda dizel 5.5 yakıyor 330 tl Senelik 30 bin km yapıyorum en az. Sadece yakıttan 40 bin TL fark var yıllık. 10 bim km de bir bakım yaptığında bakım maliyeti olarak da dizel pahalı. Turbo enjektör vb. de devreye girince LPG candır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: ,koltuk kenarı yırtık emanet varsa belde? orayı yırtar i n bin felan Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Fiesta 8 lt LPG yakıyor =200 tl aynı şartlarda dizel 5.5 yakıyor 330 tl Senelik 30 bin km yapıyorum en az. Sadece yakıttan 40 bin TL fark var yıllık. 10 bim km de bir bakım yaptığında bakım maliyeti olarak da dizel pahalı. Turbo enjektör vb. de devreye girince LPG candır. Evet haklısınız Focus için düşünüp yapmıştım hesabı.Benimde çok düşündüğüm bir konu ki ilk mesajda yakıt fazla gelebilir demistim kendi aracıma.Günlük 60 km yoğun trafikte gidip geliyorum. İmkan olsa elektrikli,olmazsa 4 ile 4.5 lt arası yakan dizeller düşündüm ama nasip bunaymış Çağlar Bayur yazdı: emanet varsa belde? orayı yırtar i n bin felan Olabilir,benim gözümde kilosu yerinde kısa boylu biriyse koltuk en önde inip binerken olmuştur,direksiyon için de parmakta kaşlı bi yüzük 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: direksiyon için de parmakta mümkün.. plakayı değiş husumetlisi olmasın? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mümkün.. plakayı değiş husumetlisi olmasın? Ya niye fiştekliyon ki zihnimi Öbür konuda da gömdün beni zaten onu da unutmadık 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne zaman yoo ip var montaj bu Peki,abimsin 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Focus 3 ve LPG ikilisi aynı karede olmaz yalnız. Bu konuda Japon’a yönelmeli. Sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts