İnan Çınar 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sürüş zevki? tork? yokuş? viraj . lpg diesel LPG bizi A noktasından B noktasına götürüyor😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım Paylaş 12 Kasım lpg candır diye kamu spotuımuz verelim arada 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 17:01 Yazar Paylaş Dün saat 17:01 Simdi bi soru sorayım Bu arabaya 17 jant takmışlar,arada yolda sanki araba sağa sola kafa atıyordu.Havalarina bakayim dedim kimi 43 kimi 28 filan saçmaydı Hepsini 34 yaptım ama sanki şimdi daha fazla kafa atıyor gibi geldi. Ön takım mı bozuk?lastik de mı sıkıntı var anlamadım. Arka lastikte de bi vida var Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 17:09 Paylaş Dün saat 17:09 Helezonlar ve amortisörler kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 17:11 Yazar Paylaş Dün saat 17:11 Koray Demir yazdı: Helezonlar ve amortisörler kontrol edilmeli. İlginç Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 17:50 Paylaş Dün saat 17:50 Vidayı yavaşça sök hava kaçırıyorsa geri sık 🫣 sanki yeni batmış gibi 🤫 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 18:08 Paylaş Dün saat 18:08 Hayırlı olsun rengi kmsi güzel makine Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 18:16 Yazar Paylaş Dün saat 18:16 Adnan Çakır yazdı: Vidayı yavaşça sök hava kaçırıyorsa geri sık 🫣 sanki yeni batmış gibi 🤫 Cesaret edemedim ki Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun rengi kmsi güzel makine Tesekkur ederim Vereyim size bu arabayi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 18:21 Paylaş Dün saat 18:21 Hayırlı olsun Fikri,kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Dün saat 18:58 Paylaş Dün saat 18:58 Hayirli olan, kaca mal oldu acaba Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 19:19 Paylaş Dün saat 19:19 Fikri Keleş yazdı: Cesaret edemedim ki Tesekkur ederim Vereyim size bu arabayi 2016 focus dizel otomatik sw vardı bende, hevesimi aldım 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Oğuz Kılınc yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Teşekkür ederim Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun Fikri,kazasız belasız kullan. Sagolasin abi teşekkür ederim Yunus Gökhan Ay yazdı: Hayirli olan, kaca mal oldu acaba Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Vidayı çıkartıp yama yaptılar Bi lastik tamiri 500 lira cok pahalı değil mi ya,onkadar ekonomi yap dikkat et.1 vida gitsin 500 kaat 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Vidayı çıkartıp yama yaptılar Bi lastik tamiri 500 lira cok pahalı değil mi ya,onkadar ekonomi yap dikkat et.1 vida gitsin 500 kaat Sök tak balans 200 tl zaten. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Koray Demir yazdı: Sök tak balans 200 tl zaten. Pahalı iste bana göre Onlara sorsak elaman maaşı dukkan kirasi filan, az der Yorum bağlantısı
Recommended Posts