İnan Çınar 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sürüş zevki? tork? yokuş? viraj . lpg diesel LPG bizi A noktasından B noktasına götürüyor😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım Paylaş 12 Kasım lpg candır diye kamu spotuımuz verelim arada 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Simdi bi soru sorayım Bu arabaya 17 jant takmışlar,arada yolda sanki araba sağa sola kafa atıyordu.Havalarina bakayim dedim kimi 43 kimi 28 filan saçmaydı Hepsini 34 yaptım ama sanki şimdi daha fazla kafa atıyor gibi geldi. Ön takım mı bozuk?lastik de mı sıkıntı var anlamadım. Arka lastikte de bi vida var Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Koray Demir yazdı: Helezonlar ve amortisörler kontrol edilmeli. İlginç Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Vidayı yavaşça sök hava kaçırıyorsa geri sık 🫣 sanki yeni batmış gibi 🤫 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Adnan Çakır yazdı: Vidayı yavaşça sök hava kaçırıyorsa geri sık 🫣 sanki yeni batmış gibi 🤫 Cesaret edemedim ki Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun rengi kmsi güzel makine Tesekkur ederim Vereyim size bu arabayi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Fikri Keleş yazdı: Cesaret edemedim ki Tesekkur ederim Vereyim size bu arabayi 2016 focus dizel otomatik sw vardı bende, hevesimi aldım 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Oğuz Kılınc yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Teşekkür ederim Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun Fikri,kazasız belasız kullan. Sagolasin abi teşekkür ederim Yunus Gökhan Ay yazdı: Hayirli olan, kaca mal oldu acaba Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Fikri Keleş yazdı: Vidayı çıkartıp yama yaptılar Bi lastik tamiri 500 lira cok pahalı değil mi ya,onkadar ekonomi yap dikkat et.1 vida gitsin 500 kaat 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Fikri Keleş yazdı: Vidayı çıkartıp yama yaptılar Bi lastik tamiri 500 lira cok pahalı değil mi ya,onkadar ekonomi yap dikkat et.1 vida gitsin 500 kaat Sök tak balans 200 tl zaten. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Koray Demir yazdı: Sök tak balans 200 tl zaten. Pahalı iste bana göre Onlara sorsak elaman maaşı dukkan kirasi filan, az der Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Fikri Keleş yazdı: Pahalı iste bana göre Onlara sorsak elaman maaşı dukkan kirasi filan, az der Maalesef öyle fiyatlar yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Arabanin sibop kapaklari metal idi jant ile güzel uyumlu diye beğeniyordum. Bugün bi baktım 4 ü de çalınmış. Netten baktım 90 100 lira bisiy.Insan buna tenezzül edermi ya 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Arabanin sibop kapaklari metal idi jant ile güzel uyumlu diye beğeniyordum. Bugün bi baktım 4 ü de çalınmış. Netten baktım 90 100 lira bisiy.Insan buna tenezzül edermi ya İnsan olan etmez ama çocuk işi de olabilir, benimde çaldılar öyle bir kaç defa, siyah yada yeşil kapak aldım eksildikçe takıp devam ediyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Arabanin sibop kapaklari metal idi jant ile güzel uyumlu diye beğeniyordum. Bugün bi baktım 4 ü de çalınmış. Netten baktım 90 100 lira bisiy.Insan buna tenezzül edermi ya Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi çalıyorlar maalesef. Plastik kapak ile devam. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: İnsan olan etmez ama çocuk işi de olabilir, benimde çaldılar öyle bir kaç defa, siyah yada yeşil kapak aldım eksildikçe takıp devam ediyorum. Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi çalıyorlar maalesef. Plastik kapak ile devam. Plastik kapak takacam zaten para verip almam normalde çalınıyor diye,üstünde hazir vardi Ama değmez, çalana şaşıyorum Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Yeni gördüm... Hayırlı olsun. Sagolasin abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts