Fikri Keleş 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Sizlere sormak istediğim 2 konu var Kemer geri toplamıyor,cok zor topluyor.Daha evvelki konularda sprey çözer denmiş.Önereceginiz bi marka varmi? Fan bugün 2. Kez yapti,cok geç kapatıyor.birkac kez motoru çalıştırıp stop ettim anca.Birakip gitsem sorun olurmu bu şekil Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: Sizlere sormak istediğim 2 konu var Kemer geri toplamıyor,cok zor topluyor.Daha evvelki konularda sprey çözer denmiş.Önereceginiz bi marka varmi? Fan bugün 2. Kez yapti,cok geç kapatıyor.birkac kez motoru çalıştırıp stop ettim anca.Birakip gitsem sorun olurmu bu şekil Selsil kemer yağlayıcı var,kendim kullanıyorum, gayet başarılıdır.Fan olayı birkaç kez Mondeo'da benim de başıma gelmişti,dpf temizliği yapıyor olabilir,sorun olmaz diye düşünüyorum. 19 Aralık 2025 tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Emrah Korkmazz yazdı: Selsil kemer yağlayıcı var,kendim kullanıyorum, Kıyafette vs leke vermiyor degil mi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: Kıyafette vs leke vermiyor degil mi Wurth silikon sprey ile yapıyorum ben leke yapmıyor. Kemeri sonuna kadar çek,Öncesinde hafif nemli mikrofiber bezle sil. Tozunu alır. Sonra bir elle spreyi sıka sıka yavaş yavaş geri sal. Sonunda yine komple çek ve tekrar sal. Yeteri kadar sarmazsa kemerin arka yüzüne de ayni işlemi uygula. Fan için: Şehir içi dpf çabuk doluyor. Fan kapatmamasi rejenerasyon yapıyor olduğundan bence. Çevre yolunda 3000 devir düşük vitesle yarım saat kadar gazla. Eğer motor sicakken üstüne bu işlemi yaparsan daha hızlı sonuç alırsın. Belli bir sıcaklığın üstüne çıkması gerekiyor. Bir de android için bir program var. Dpf doluluk oranını gösteren. Gerçi ben henüz denemedim ama öncesi - sonrası karşılaştırmak için faydalı olabilir. Gerekirse programı atarım. 19 Aralık 2025 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Ali Gök yazdı: Dpf yi iptal et kurtul Satar zaten çok binmez. 😄 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Fikri Keleş yazdı: Kıyafette vs leke vermiyor degil mi Ben öyle bir sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 İnan Çınar yazdı: Satar zaten çok binmez. 😄 🤣dün eski konularımı okudum.Baya masraf yapmış uzun zaman binerim deyip sürekli satmışım. Bunun kaderi de aynı görünüyor Ali Gök yazdı: Dpf yi iptal et kurtul Onu düşünmedim,2 kez yapti şimdiye kadar Emrah Korkmazz yazdı: Ben öyle bir sorun yaşamadım. Baktım internetten sipariş vereceğim İnan Çınar yazdı: Wurth silikon sprey Fan için: Wurth fiyatlarına da bakayim bi Fan 10 15 dk çalışsa bırakıp gitsem sorun olurmu onu merak ediyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 Fikri Keleş yazdı: 🤣 Fan 10 15 dk çalışsa bırakıp gitsem sorun olurmu onu merak ediyorum Rejenerasyon yarıda kalırsa yağ seviyesi yükselir. Stop etseniz de etmeseniz de rölantide çalışırsa aynı hesaba gelir. Deviri biraz yüksek tutup rölantide bitirmeye çalışın. Anlık tüketime bakarsanız rölantide normalde 0.2l/s iken çok daha fazlası olur misal Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Ü.Emre Kartal yazdı: Rejenerasyon yarıda kalırsa yağ seviyesi yükselir. Stop etseniz de etmeseniz de rölantide çalışırsa aynı hesaba gelir. Deviri biraz yüksek tutup rölantide bitirmeye çalışın. Anlık tüketime bakarsanız rölantide normalde 0.2l/s iken çok daha fazlası olur misal Tamamdır Tekrarı olduğunda dikkate alayım bunları Sagolun Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Aralık 2025 Paylaş 19 Aralık 2025 3900 devir ile 10 dakika sürüş aracı kendine getirir. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Aralık 2025 Yazar Paylaş 19 Aralık 2025 Koray Demir yazdı: 3900 devir ile 10 dakika sürüş aracı kendine getirir. Yapılabilir bu da Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 fan nın geç kapaması sorun değil de park haline gelmişken dpf hala işnin bitirememiş o anlaşıyor bu bir sorun Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: fan nın geç kapaması sorun değil de park haline gelmişken dpf hala işnin bitirememiş o anlaşıyor bu bir sorun Dur kalk trafikte sonra yapıyor,simdiye kadar 2 kere yaptı Koray Demir yazdı: 3900 devir ile 10 dakika sürüş aracı kendine getirir. Bunu denedim de düşük viteste deli gibi bağırtmak gerekiyor,cok yapmadım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Hayırlı olsun Fikri. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Fikri. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. Sagolun hocam,teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 serviste manuel rejenerasyon harici diğer denemeler zar atmak gibi bir şay 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Fikri Keleş yazdı: Dur kalk trafikte sonra yapıyor,simdiye kadar 2 kere yaptı Bunu denedim de düşük viteste deli gibi bağırtmak gerekiyor,cok yapmadım Çevre yoluna sapmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 28 Aralık 2025 Yazar Paylaş 28 Aralık 2025 Kemeri toplaması sorunu için selsil emniyet kemeri yaglayıcı alip sürdüm,cok bi etkisi olmadı.Belki %20 Mekanizma mi arızalı acaba,değişen bir şey mi emniyet kemeri Yorum bağlantısı
Recommended Posts