Yurdaer Elay 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Biraz geç oluyor ama, hayırlı olsun, güle güle kullanın Aksesuarlarla ST spec yapın yola devam 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Biraz geç oluyor ama, hayırlı olsun, güle güle kullanın Aksesuarlarla ST spec yapın yola devam Ya dusunsemde değmiyor,bir rüzgar esiyor hop noterdeyim oluuo Ama bi kolçak olsa fena olmazdi 22 saat önce tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Fikri Keleş yazdı: Ya dusunsemde değmiyor,bir rüzgar esiyor hop noterdeyim oluuo Ama bi kolçak olsa fena olmazdi Forumda kel-line Focus'u RS'e, ST'ye çeviren Ankara'lı bir üye vardı. Konularda aradım ama bulamadım. Hani belki feyz verir diye Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Forumda kel-line Focus'u RS'e, ST'ye çeviren Ankara'lı bir üye vardı. Konularda aradım ama bulamadım. Hani belki feyz verir diye Hepsine hakimim de,şefkatli bi abimiz vardı,yaşlandılar galiba ses çıkmıyor 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hepsine hakimim de,şefkatli bi abimiz vardı,yaşlandılar galiba ses çıkmıyor Şefkatli adminimiz Serkan TOKER nerelerde ki. 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hepsine hakimim de,şefkatli bi abimiz vardı,yaşlandılar galiba ses çıkmıyor Yok Serkan Toker değil.. Bu üye Ankara'da makam soförü mü ne öyle bir işi vardı. Focus arabasında değiştirmedik yer bırakmamıştı. RS ya da ST spec yapmıştı arabasını. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Onu bilemedim ya bir dönem Ankara grubu İsyan edip toplanıp gitmişti Belki o grupta olanlardandır Neyse biz arabamıza odaklanalım Yurdaer Elay yazdı: . 6 saat önce tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Yok Serkan Toker değil.. Bu üye Ankara'da makam soförü mü ne öyle bir işi vardı. Focus arabasında değiştirmedik yer bırakmamıştı. RS ya da ST spec yapmıştı arabasını. Stdci Rs sonra vag grubu golfu doldurmustu 1.6 tdi yi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts