Fikri Keleş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Bu koca oğlanı yeni aldım.Kendisi 2012 model 61 bin km dizel trend paket. Aslında ilanı titanium girmişlerdi,sonra x trend mi derken bomboş trend olduğunu anladım. 60 bin km de koltuk kenarını yırtmayı nasıl başarmışlar anlamadım,alırken koltuk pedi vardi fark etmemişim,pedi de almışlar teslim ederken direksiyon üst kısmıda ezilmiş,yüzük eseri galiba.ilk sahibi yaşlı bi emminin aracıymıs.. Hergun ise git gel yapıyorum,yakıt bi tık fazla gibi gelebilir,km de 6 lt gösteriyor ama pompada 5.5 cıktı ilk dolum,harici klasik ford işte. Taş gibi sert,yola oturan 2 çocuklu aile babasi arabası Pek foto yok 8 saat önce tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Focus olsun, camurdan olsun. Mis gibi renk tas gibi araba, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Focus olsun, camurdan olsun. Mis gibi renk tas gibi araba, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Teşekkür ederim,farklı bi araba binince anlaşılıyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Dizel olmasaydı sizden sonraki sahibi ben olurdum. Hb /Ford/ düşük km şartları karşılıyor ama LPG li lazım bana. Güle güle kullanın bu arada. Allah kaza bela ceza vermesin. 7 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Paylaş 7 saat önce hayırlı uğurlu olsun . km de 5.5 fazlamı tam anlamadım orayı 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İnan Çınar yazdı: Dizel olmasaydı sizden sonraki sahibi ben olurdum. Hb /Ford/ düşük km şartları karşılıyor ama LPG li lazım bana. Güle güle kullanın bu arada. Allah kaza bela ceza vermesin. Niye dizel de fena degil, 😀 Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun . km de 5.5 fazlamı tam anlamadım orayı Hayır 5.5 gayet iyi ama 6 6.5 çok geliyor(önceki araç 4.5 yakıyordu ona nazaran) psikolojik ayda bin lira fark ediyor aslinda Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun Fikri. Senin araç değiştirme hızına yetişemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Fikri. Senin araç değiştirme hızına yetişemiyorum Yok be abi sakinledim aslında 3 yıl lineaya bindim bu sene bi dikiş tutturamadim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce emmi amcanın jant seçimi beni benden aldı 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: emmi amcanın jant seçimi beni benden aldı Değişik Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun. Aslında konforlu ve tatlı sert bir araç. Fransız grubundan geçince sert gelir. Buna göre Astra J tam kütük mesela. Yol tutuş konusunda efsanedir. En sevmediğim yönü Aygaz klima kontrol düğmeleri. Sis farı şart bir de. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. Aslında konforlu ve tatlı sert bir araç. Fransız grubundan geçince sert gelir. Buna göre Astra J tam kütük mesela. Yol tutuş konusunda efsanedir. En sevmediğim yönü Aygaz klima kontrol düğmeleri. Sis farı şart bir de. Teşekkür ederim Sis farı da lazim,bi de far ayarı istiyor ilk defa şaşı bir arabam oldu biri yere biri ileri bakıyor Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce hayırlısı olsun ford iyidir en azından aklında sağlamlıkla ilgili soru işareti kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun ford iyidir en azından aklında sağlamlıkla ilgili soru işareti kalmaz Sagolasin abi başkan Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fikri Keleş yazdı: Niye dizel de fena degil, 😀 2015 dizel c Max var zaten kapıda. Günlük kullanım için LPG li lazım. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce İnan Çınar yazdı: 2015 dizel c Max var zaten kapıda. Günlük kullanım için LPG li lazım. Benim hesabıma göre 8 10 lt lpg yakan araba ile 5 6 lt yakan dizel aynı paraya seyr ediyor.kapalı otoparka girememe de cabası diye bi matematiğim var Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 saat önce Paylaş 5 saat önce maşaallah, güzel günlerde binmek nasip olsun... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: maşaallah, güzel günlerde binmek nasip olsun... Amin,sağolun Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim sagolun Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Benim hesabıma göre 8 10 lt lpg yakan araba ile 5 6 lt yakan dizel aynı paraya seyr ediyor.kapalı otoparka girememe de cabası diye bi matematiğim var İşe git gel yani o da marş basınca 10km altında ise benzinli şart gibi. Dizel özellikle euro 5e geçince her yeri tıkanıyor. Yakıt olarak bakarsak şuan ben lpgli arabayla işe gidip geliyorum 2.5 km git 2.5 km gel. 1.7 km falan benzinle gidiyor sabah çalıştırdığımda. Ki araba gece depoda kalıyor marşa bastığımda 10-12 derece şuanda. Mazotta her gün koşuyor 60 lira oldu.. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Görkem Karakaş yazdı: İşe git gel yani o da marş basınca 10km altında ise benzinli şart gibi. Dizel özellikle euro 5e geçince her yeri tıkanıyor. Yakıt olarak bakarsak şuan ben lpgli arabayla işe gidip geliyorum 2.5 km git 2.5 km gel. 1.7 km falan benzinle gidiyor sabah çalıştırdığımda. Ki araba gece depoda kalıyor marşa bastığımda 10-12 derece şuanda. Mazotta her gün koşuyor 60 lira oldu.. Kısa mesafe için doğru Benim gibi günlük 60 km vs giden için benim hesabım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Fikri 🧿 Maşallah Jantlar gerçekten efsane amcam hiç binmemiş ki Sana saklamış iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts