Hayrettin Bahadir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Dostlar evimde şu anda Türksat kablonet kullanıyorum fakat oğlum Deniz Devrim internet yavaşlığından (pc'den oyun oynarken sanırım) çok şikayetçi. Yeni taşınacağımız evimize hem internet hemde tv yayınları izleyebileceğimiz bir platform arayışındayım. Türknet GigaFiber olmasını istiyor ısrarla sanırım "1.000 Mbps’ye varan hız" söylemi onu cezbetti ama bu platformda tv yayını yok. Şöyle bir kamyanya buldum aramızda kullanıp menun olan yada olmayan var mı? https://www.superonline.net/superonlineli-ol?step=kampanya-secimleri&type=kampanya-detay Başka önereceğiniz bir platform yada uygumalama var mı? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Şu anda kullandığınız hız nasıl ? Benim 3 seneyi geçti sanırım Fiber Süperonline + TV plus kullanıyoruz evde. Online oyun oynayan yok ama sorun yaşamadık hiç , hatta fatura düşmesi için 100'den 50 Mbps'e geçtim bu sene. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: kablonet bunla oyun oynanmaz fena lag yapar. taşınılacak yerin altyapısından fiber superonline veya telefon hattından ttkom seçilecek Hayrettin Bahadir yazdı: tv yayını dsmart digiturk online? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bunla oyun oynanmaz fena lag yapar. Bu bilginin kaynağı nedir acaba? Ben sanırım 10 seneden fazladır Turksat Kablonet kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: memnunum. izafidir, aynı evden kaç pc oyuna kaç laptop videoya kaç tv canlı yayına bağlanıyor aynı anda? geçen gün king elinde satır ile santral basmaya gidiyordu mesela Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: izafidir, aynı evden kaç pc oyuna kaç laptop videoya kaç tv canlı yayına bağlanıyor aynı anda? geçen gün king elinde satır ile santral basmaya gidiyordu mesela Aynı anda netflix, instagram, youtube ve Counter-Strike oynanıyor. Almanya server'ında 55ping'i geçmiyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bu bilginin kaynağı nedir acaba? Ben sanırım 10 seneden fazladır Turksat Kablonet kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Age of empires mi oynuyorsunuz Şaka hiç anlamam öyle meydanı boş bulunca salladım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Aynı anda netflix, instagram, youtube ve Counter-Strike oynanıyor. Almanya server'ında 55ping'i geçmiyorum. kaç pc kaç tv? İlkay Başaran yazdı: oynuyorsunuz tomb rider yaz görsel tıkla, çay var mı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tomb rider yaz görsel tıkla, çay var mı? Yok prince of persia 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tv ve interneti ayırmanızı tavsiye derim. Turknet ve millenicom upload hızında çok iyiler. Ping sorunu sadece download hızıyla doğrudan alakalı değil. Ttnet superonline vodafone kablo net hepsini kullandım istesem de 5 mbit üstü upload veremediler / vermediler. Şu an millenicom var 10mbit upload (dalgalanmayan) ile memnunum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok prince of persia o gerçek yaşanmışlık ama 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Dostlar evimde şu anda Türksat kablonet kullanıyorum fakat oğlum Deniz Devrim internet yavaşlığından (pc'den oyun oynarken sanırım) çok şikayetçi. Yeni taşınacağımız evimize hem internet hemde tv yayınları izleyebileceğimiz bir platform arayışındayım. Türknet GigaFiber olmasını istiyor ısrarla sanırım "1.000 Mbps’ye varan hız" söylemi onu cezbetti ama bu platformda tv yayını yok. Şöyle bir kamyanya buldum aramızda kullanıp menun olan yada olmayan var mı? https://www.superonline.net/superonlineli-ol?step=kampanya-secimleri&type=kampanya-detay Başka önereceğiniz bir platform yada uygumalama var mı? Türksat bazı lokasyonlarda aşırı sorunlu olmaya başladı. Benim evimde bağlantı sorunu yaşamazken annemin evinde paket kaybı 3000 lere çıkıyor. İnternet tamamen sorun oluyor. 3 aydır uğraşıyorum hala çözüm yok. Hatanın kesinlikle Turksat kaynaklı olduğunu ispatladım ama çözüm veren yok. Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Hız ayri bir kavram oyundaki ping ayrı. Belli bir hız oyunlara yeterli geliyor (5-10 mbit ) . Bende Süperonline+ TV plus var. Bu ay 1 gigabit hediye hız verdiler fakat oyunlar yine deliriyor 😁 tabi bende Yorum bağlantısı
Recommended Posts