İçeriğe Yönlendir

Tv ve İnternet Sorunsalı

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Süperonline; hızım 100 mbps ama daha hiç 100'ün altına düştüğüne şahir olmadım. 

ve Tv plus ;  Çok beğeniyoruz. bir hafta geriye sarabiliyoruz. bir çok film kanalı. belgeseller vs. 

3 smart tv, 3 ps, 4 telefon, youtube'lar instagramlar vs, bunlara ilave bir kaç akıllı ürün. Daha hiç sorun yaşamadım. İlk yıllarda hiç kopma yaşamazdım. bu yıl ayda bir iki defa kopma sorunu yaşadım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Süperonline; hızım 100 mbps ama daha hiç 100'ün altına düştüğüne şahir olmadım. 

ve Tv plus ;  Çok beğeniyoruz. bir hafta geriye sarabiliyoruz. bir çok film kanalı. belgeseller vs. 

3 smart tv, 3 ps, 4 telefon, youtube'lar instagramlar vs, bunlara ilave bir kaç akıllı ürün. Daha hiç sorun yaşamadım. İlk yıllarda hiç kopma yaşamazdım. bu yıl ayda bir iki defa kopma sorunu yaşadım. 

Süperonline sitesinden yapamadım ama, 1000 Mbps için kendi binamında desteklemesi lazımmış. Sanırım bizim bina 100 mbps... mı bilmiyorum onu öğrenmem lazım...

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Talha Bilgi yazdı:

Süperonline sitesinden yapamadım ama, 1000 Mbps için kendi binamında desteklemesi lazımmış. Sanırım bizim bina 100 mbps... mı bilmiyorum onu öğrenmem lazım...

Sayfasında sorgulama yapabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

Türk telekom aradım akabinde süperonline aradım çünkü sayfalarında hangi hızı desteklediklerini söylemiyorlar. Benim binamda Türk Telekom 1000 mbps fiber alt yapısı varmış, Turkcell superonline alt yapısı yokmuş. 

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

Türk telekom aradım akabinde süperonline aradım çünkü sayfalarında hangi hızı desteklediklerini söylemiyorlar. Benim binamda Türk Telekom 1000 mbps fiber alt yapısı varmış, Turkcell superonline alt yapısı yokmuş. 

Fiber olmayana girme. 

Ama TT da çok pahalı bildiğim kadarıyla. 

Ben bazen ikinci bir internet almayı düşünüp fiyat alıyorum. En son sorduğumda en dip paket 600-650 lira gibi bir fiyat vermişlerdi.

Ben Süperonline a sınırsız ve 100 mbps hızında tv+ premium + statik ip ile birlikte 650 lira ödüyorum.  

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Superonline 500mbps idi kampanya yapıp aynı paraya 1000mbps geçtim 720tl aylık 1 ay ücretsiz 680 e denk geldi.Hız muhteşem kopma hiç yaşamadım.Aynı anda oğlan online oyun oynuyor hanım full hd dizi izliyor ben full hd film izliyorum kasma donma yok .Nazar etmem umarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

bazen ikinci bir internet almayı düşünüp

alamıon. aynı haneye ikinci gelmiyor bizim burda en azından olmadı

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ferhat Yavuz yazdı:

Superonline 500mbps idi kampanya yapıp aynı paraya 1000mbps geçtim 720tl aylık 1 ay ücretsiz 680 e denk geldi.Hız muhteşem kopma hiç yaşamadım.Aynı anda oğlan online oyun oynuyor hanım full hd dizi izliyor ben full hd film izliyorum kasma donma yok .Nazar etmem umarım.

Fiyata tv+ dahil mi? Bana tv+ dahil 750 lira teklif ettiler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

alamıon. aynı haneye ikinci gelmiyor bizim burda en azından olmadı

Bizde olur.. her daireye fiber çektiler bizde. alt yapı daire kapısına kadar hazır. 

Mahmut Yıldız yazdı:

Fiyata tv+ dahil mi? Bana tv+ dahil 750 lira teklif ettiler.

Ben geçen hafta yeniledim.. 

internet, tv+, statik ip ilk 6 ay 650 ikinci 6 ay 750 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bizde olur.. her daireye fiber çektiler bizde. alt yapı daire kapısına kadar hazır. 

Ben geçen hafta yeniledim.. 

internet, tv+, statik ip ilk 6 ay 650 ikinci 6 ay 750 

Senin hız kaç? Yukarıda 100 yazmışsın. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mahmut Yıldız yazdı:

Senin hız kaç? Yukarıda 100 yazmışsın. 

Benim sözleşme hızım 100 ama bana çok fazla gelir burada telafuz etmeyim :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

adamları nasıl bıktırdıysan açmışlar musluğu

Adamlar her şartta net 100 ü veriyor işte.. 

sağolsunlar.. 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Fiber olmayana girme. 

Ama TT da çok pahalı bildiğim kadarıyla. 

Ben bazen ikinci bir internet almayı düşünüp fiyat alıyorum. En son sorduğumda en dip paket 600-650 lira gibi bir fiyat vermişlerdi.

Ben Süperonline a sınırsız ve 100 mbps hızında tv+ premium + statik ip ile birlikte 650 lira ödüyorum.  

Türk Telekom; 902 TL sırf 1000 mbps internet... Fiyat fuhuş ama yapacak bişey yok gibi abi yaaa :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...