İçeriğe Yönlendir

Yazlık için En İyi Konum

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Merhaba dostlar bugün bir yazlık almak isteseniz hangi il il ilçeden alırdınız. Orta direk bir ailenin kalabileceği çevresindeki alışveriş ortamının pahalı kaçmayacağı, yazlık için evlerin nispeten ucuz olduğu tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Müstakil mü site içerisinde mi düşünüyorsunuz? Çanakkale civarına bakabilirsin. Her hafta sonu gidilmeyecekse pek mantıklı değil yalnız. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yazlıktan beklenti nedir?güneşlenmek mi serinlemek mi  bahçe mi deniz mi havuz mu kolay ulaşım mı ? arhavi de bodrum da yazlık için seçilebilir kriter yok ise 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Emekli babamın rahat yaşayacağı bir yer düşümüyoruz. Nesela Aydın Didim olabilir.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Aydın Sert yazdı:

Balıkesir, Yalova..

İlaveten depreme dayanıklı olmak şartı ile

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Emekli babamın rahat yaşayacağı bir yer düşümüyoruz. Nesela Aydın Didim olabilir.

o denklem (tan')=0 a gider

Ali Darbaz yazdı:

Mesela bu nasıl

https://shbd.io/s/zEwQhs1q

yazlık dedin toplu konuta girdin mutfaksız . sen emlak seöimini babaya bırak bence

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Darbaz yazdı:

Mesela bu nasıl

https://shbd.io/s/zEwQhs1q

Çok kaotik, burada insan daha çok stres olur. Yazlık müstakil site olsa dahi biraz mesafeli, biraz uzakta bir yerde olacak aslında. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Manavgat Antalya şuanda konut fiyatlarıda baya uygun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba dostlar bugün bir yazlık almak isteseniz hangi il il ilçeden alırdınız. Orta direk bir ailenin kalabileceği çevresindeki alışveriş ortamının pahalı kaçmayacağı, yazlık için evlerin nispeten ucuz olduğu tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

Ulaşımı zor olan yerler nispeten daha ucuz gibi.  

Ayvalık/Sarımsaklı'da yazlık var.  apartman dairesi şeklinde. aile komple memur/beyaz yaka vs. olunca yılda 15 gün gidilecekse müstakil tercih etmedik. müstakil hafta sonu kaçabileceğin yada en az 2 ay geçireceğin türde olursa mantıklı yoksa masrafından bıkarsın. 

kuzey ege sakin görünür denizi temizdir ama soğuktur. sezonu çok kısadır. (küçükkuyu, altınoluk, akçay, edremit, burhaniye vs)

Dikili-Çandarlı daha cazip gibi. 

Seferihisar, Özdere, Karaburun olabilir. 

Ege güney ege; Gökova körfezinde Milas/Ören, makul fiyatlar, güzel sahil vs. çok güzeldir. Ama marina ve tersaneden sonra sanki biraz pisleşti gibi geliyor. 

Datça merkezde bulunabilirse bir yer çok iyi olur ama makul bulunur mu bilmem. Favorim son yıllarda Datça.

Çeşme, Marmaris , Bodrum vs. es geçiyorum. 

Didim merkez makul evler var, Kuşadasında da bir şekilde bulunur ama curcunası bol yerler. Davutlar tarafının da denizini sevemedim nedense. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Onur Demir yazdı:

Ulaşımı zor olan yerler nispeten daha ucuz gibi.  

Ayvalık/Sarımsaklı'da yazlık var.  apartman dairesi şeklinde. aile komple memur/beyaz yaka vs. olunca yılda 15 gün gidilecekse müstakil tercih etmedik. müstakil hafta sonu kaçabileceğin yada en az 2 ay geçireceğin türde olursa mantıklı yoksa masrafından bıkarsın. 

kuzey ege sakin görünür denizi temizdir ama soğuktur. sezonu çok kısadır. (küçükkuyu, altınoluk, akçay, edremit, burhaniye vs)

Dikili-Çandarlı daha cazip gibi. 

Seferihisar, Özdere, Karaburun olabilir. 

Ege güney ege; Gökova körfezinde Milas/Ören, makul fiyatlar, güzel sahil vs. çok güzeldir. Ama marina ve tersaneden sonra sanki biraz pisleşti gibi geliyor. 

Datça merkezde bulunabilirse bir yer çok iyi olur ama makul bulunur mu bilmem. Favorim son yıllarda Datça.

Çeşme, Marmaris , Bodrum vs. es geçiyorum. 

Didim merkez makul evler var, Kuşadasında da bir şekilde bulunur ama curcunası bol yerler. Davutlar tarafının da denizini sevemedim nedense. 

geçen yaz datçada keşif yaptık çok güzel yerler. Denize yakın olması şart değil, istanbuldan kaçmak için yer bakıyorlar. Köydeki eve torunu götüremiyoruz. Yazın torunu gönderebilceğimiz bir ev iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yarın vazgeçtim yazacaksın boşa yorma insanları.

• Beğen 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Muğla tek geçilir bu konuda herhalde

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
İlkay Başaran yazdı:

Yarın vazgeçtim yazacaksın boşa yorma insanları.

Yarın mı?

15 dk sonra ya kombi bozuldu ya da güneş 5 derece sapmalı geldi diyerek iptal edecek bence. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

geçen yaz datçada keşif yaptık çok güzel yerler. Denize yakın olması şart değil, istanbuldan kaçmak için yer bakıyorlar. Köydeki eve torunu götüremiyoruz. Yazın torunu gönderebilceğimiz bir ev iyi olurdu.

3+1 minimum ayrı mutfaklı diye krritere başlayalım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

3+1 minimum ayrı mutfaklı diye krritere başlayalım

2 + 1 yeter. Memleketteki ev gayet yetiyor. Amerikan mutfakta olsa olur. Hanım datca civarı konusunda baskı yapıyor. 

Ü.Emre Kartal yazdı:

Yarın mı?

15 dk sonra ya kombi bozuldu ya da güneş 5 derece sapmalı geldi diyerek iptal edecek bence. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Orman olmayan yer olsun. Açık alan havadar. Gebzenin yukarıları kafi. Ha deyince erişim kolay şehire. Daha makul rakamlar. Arsa üstü müstakil yaşam. Sana ve evladına da iyi gelir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Bu yaz Ege'yi gezdim. Akçay, Ayvalık. Daire formatlı yazlıklar hala alınabilir rakamlarda. Çarşı pazar fiyatları da normal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Müstakil olacaksa hırsızlara karşı hazırlıklı olun. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

2 + 1 yeter. Memleketteki ev gayet yetiyor

memleketteki evin bahçesi kaç m2 ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yazlık hatalı bir şey aslında. Yaşlanınca belki. Normalde çalışan için mantııklı değil. Yaptığın yatırım beton. Oyalanacak isen yakınlarda bir yer olması lazım. Akçakoca nasıl?

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-denize-sifir-duzce-akcakoca-full-esyali-net-125m-2-plus1,daire-1273403904/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-ilk-yagmur-damlasinda-dubleks-1175450378/detay

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

memleketteki evin bahçesi kaç m2 ?

1000 dönüm arazi var. Ama işleyecek mecalimiz yok. Babam istanbuldaki eski evini elden çıkarıp kardeşime bir daire ve Citroen c5 Aircross alacaktı yada karavan yapacaktı. Sonra dedem ölünce bir kaç bin euro miras anneme kaldı. Bende babamı biraz fikir verdim git yazlık alalım sana hayatını yaşa hiç Ege görmemişsin huzuru bul dedim. Şu an babamı yazlık almadı yönünde etkilemeye çalışıyorum gayrimenkul konularına kafam ermez. Bunuda size soruyorum. 
4 senede 10 dan fazla araba değiştirince mesleki deformasyona uğradım arabalar artık okadar ilgimi çekmiyor. Kendim felan emek verip bişiler başarınca keyif veriyor. 
c5 aircrosa 2 milyon gömmek yetine 3-4 milyona güzel bir ege bölgesi evi hayata renk katar. Haksızmıyım?

@Mehmet Göktürk kız büyüyünce annemi babamı istanbuldan gönderme taraftarıyım. Emekliliğini 6 ayını orda geçirsin amacım buydu. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Nihat Palolu
  • Yeni Oluştur...