İçeriğe Yönlendir

Yazlık için En İyi Konum

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. 

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
Ali Darbaz yazdı:

Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. 

Şarköye bakın. 45 dk araba yolculuğu ile Güneylide denize girme imkanı da var sıkılınca ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Küçükkuyu biraz daha uygun fiyatlı gibi geliyor bana, kışın fazla sakin olabilir ama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli...

örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Ahmet Çankaya yazdı:

kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli...

örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var...

Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. 

@Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara  250 m.  toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İnan Çınar yazdı:

Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. 

@Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara  250 m.  toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size.

6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
İnan Çınar yazdı:

doğru ben örnek olduğu için detaylandırmadım..

Altınkum da biz sanırım 3 senedir kullanıyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Ali Darbaz yazdı:

6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum

6-7 ay mı? 

Ben de hemen alınacak zannettim. 

6-7 ay çok uzun bir süre, çok şey değişebilir. 

15 yıl sonra emekli olduğumda ikramiyem ile ne almalıyım şeklinde bir konuyu şimdiden açmak gibi birşey.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sezon başlayınca fiyatlar değişir zaten. Alınacaksa şimdiden alınmalı. Her yer için geçerli bu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...