Ali Darbaz Dün saat 16:23 Yazar Paylaş Dün saat 16:23 Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler Dün saat 16:38 Paylaş Dün saat 16:38 Ali Darbaz yazdı: Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. Şarköye bakın. 45 dk araba yolculuğu ile Güneylide denize girme imkanı da var sıkılınca .. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 17:31 Paylaş Dün saat 17:31 Küçükkuyu biraz daha uygun fiyatlı gibi geliyor bana, kışın fazla sakin olabilir ama. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 13 saat önce Paylaş 13 saat önce kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli... örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var... 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli... örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var... Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. @Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara 250 m. toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce İnan Çınar yazdı: Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. @Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara 250 m. toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size. 6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İnan Çınar yazdı: Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. doğru ben örnek olduğu için detaylandırmadım.. Altınkum da biz sanırım 3 senedir kullanıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: 6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum 6-7 ay mı? Ben de hemen alınacak zannettim. 6-7 ay çok uzun bir süre, çok şey değişebilir. 15 yıl sonra emekli olduğumda ikramiyem ile ne almalıyım şeklinde bir konuyu şimdiden açmak gibi birşey.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sezon başlayınca fiyatlar değişir zaten. Alınacaksa şimdiden alınmalı. Her yer için geçerli bu. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sezon başlayınca fiyatlar değişir zaten. Alınacaksa şimdiden alınmalı. Her yer için geçerli bu. Yahu ben anlamıyorum. İnsan aklına gelen herşey için konu açmaz ki. İnsanlar zaman ayırıp değerli fikirlerini bildiriyor, cevap yazıyor , sonra da 1 yıl sonra alacağım( muhtemelen hiç alamayacak) onun için araştırıyorum. Şaka gibi... 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: 6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum Bu olmadı ama: ( 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Bu olmadı ama: ( 6-7 ay çok kısa şıp diye yazlıkmı alınır Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: 6-7 ay çok kısa şıp diye yazlıkmı alınır Yazlık keyif için alınır. Et lokanta fiyatına bakılmaz. Para verilir karşılığında keyif alınır, hesap yapılmaz. Bu arada benim 1000 dönüm arazim olsa 1 dakika durmam şehirde. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 6-7 ay çok kısa şıp diye yazlıkmı alınır krediler de düşer rahat alınabilir mesela 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Güzel konu, Ben de bir yıldır araştırıyorum. Önerileri tek tek inceliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce Nihat Palolu yazdı: Yazlık keyif için alınır. Et lokanta fiyatına bakılmaz. Para verilir karşılığında keyif alınır, hesap yapılmaz. Bu arada benim 1000 dönüm arazim olsa 1 dakika durmam şehirde. bu konuda size katılamıyorum. Bir insan emekli olunca istanbulu terk etmeli. Etin meyvenin ucuz, pazarı taze bir yere göç etmeli. İstanbulun gürültüsü çilesi kalabalığından kurtulmalı. Sivas İstanbul’a göre göreceli ucuz yediğin yemek leziz katıksız. İstanbuldan çıkınca Bursa hatta kocaeli bile sonbderece ucuz. Yediğin yemek bişeye benziyor. İzmir çeşmede carefourdan aldığımız ceviz ile istanbuldaki cevizin tadı bile değişik. 1992 yılından beri sivasa gitmek bi yerden sonra sıkıcı oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Sivas’taki yaptırdığı evin önüne havuz yaptır konu kapansın mis gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 dakika önce Yazar Paylaş 11 dakika önce Sivasda en büyük aktivite dağa çıkıp mantar toplamaktan öteye gitmiyor.. yemeksepeti yurtiçi kargo gelmez buralara. Anca tüfek kuşanıp dağda yürürsün, ayı saldırmasın diye dua edersin. Ali Gök yazdı: Sivas’taki yaptırdığı evin önüne havuz yaptır konu kapansın mis gibi Bir almancı dayı, Sivas karlı köyüne 7 katlı yazlık yaptı. Havuzuda var. Ama havuzu yılanlar bastığı için kapattı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Çok meraklı iseniz gelin bir gün sizi gezdireyim. Herkese yetecek kadar silah var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts