İçeriğe Yönlendir

Yazlık için En İyi Konum

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. 

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
Ali Darbaz yazdı:

Yakında şu tekirdağdaki yazlık lokasyonlarına bir istişare edip bakacağım. Denizi suyu havası resturant fiyatları kasapdaki et fiyatları felan bunlar hep önemli kriterler. 

Şarköye bakın. 45 dk araba yolculuğu ile Güneylide denize girme imkanı da var sıkılınca ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Küçükkuyu biraz daha uygun fiyatlı gibi geliyor bana, kışın fazla sakin olabilir ama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli...

örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Ahmet Çankaya yazdı:

kışın da oturulacaksa doğalgaz olan bir bölge tercih etmeniz önemli...

örneğin Altınoluk ta doğalgaz yok, Akçay-Altınkum da var...

Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. 

@Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara  250 m.  toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İnan Çınar yazdı:

Akçay ile Altınkum'a ayrı hatlardan doğalgaz geliyor sanırım. Altınkum'da şuan bağlı iken Akçay'da alt yapı tamamlanmadı diye biliyorum. 

@Ali Darbaz Edremit Altınkum'da site içi 3+1 oda 2 banyolu, müstakil mutfaklı, denize 800 mt. eşyalı, okullara  250 m.  toplu taşımaya 100 m. mesafede 135 M2 daire verelim size.

6 7 ay sonra alıcaz hocam. O zamana kadar araştırıyorum

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
İnan Çınar yazdı:

doğru ben örnek olduğu için detaylandırmadım..

Altınkum da biz sanırım 3 senedir kullanıyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Ali Darbaz yazdı:

6-7 ay mı? 

Ben de hemen alınacak zannettim. 

6-7 ay çok uzun bir süre, çok şey değişebilir. 

15 yıl sonra emekli olduğumda ikramiyem ile ne almalıyım şeklinde bir konuyu şimdiden açmak gibi birşey.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sezon başlayınca fiyatlar değişir zaten. Alınacaksa şimdiden alınmalı. Her yer için geçerli bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Sezon başlayınca fiyatlar değişir zaten. Alınacaksa şimdiden alınmalı. Her yer için geçerli bu.

Yahu ben anlamıyorum. İnsan aklına gelen herşey için konu açmaz ki. İnsanlar zaman ayırıp değerli fikirlerini bildiriyor, cevap yazıyor , sonra da 1 yıl sonra alacağım( muhtemelen hiç alamayacak) onun için araştırıyorum. Şaka gibi... 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Bu olmadı ama: (

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Bu olmadı ama: (

6-7 ay çok kısa şıp diye yazlıkmı alınır

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Ali Darbaz yazdı:

Yazlık keyif için alınır. Et lokanta fiyatına bakılmaz. Para verilir karşılığında keyif alınır, hesap yapılmaz.

Bu arada benim 1000 dönüm arazim olsa 1 dakika durmam şehirde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

krediler de düşer rahat alınabilir mesela 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzel konu, 

Ben de bir yıldır araştırıyorum. Önerileri tek tek inceliyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Nihat Palolu yazdı:

Yazlık keyif için alınır. Et lokanta fiyatına bakılmaz. Para verilir karşılığında keyif alınır, hesap yapılmaz.

Bu arada benim 1000 dönüm arazim olsa 1 dakika durmam şehirde.

bu konuda size katılamıyorum. Bir insan emekli olunca istanbulu terk etmeli. Etin meyvenin ucuz, pazarı taze bir yere göç etmeli. İstanbulun gürültüsü çilesi kalabalığından kurtulmalı. Sivas İstanbul’a göre göreceli ucuz yediğin yemek leziz katıksız.  İstanbuldan çıkınca Bursa hatta kocaeli bile sonbderece ucuz. Yediğin yemek bişeye benziyor. İzmir çeşmede carefourdan aldığımız ceviz ile istanbuldaki cevizin tadı bile değişik. 1992 yılından beri sivasa gitmek bi yerden sonra sıkıcı oluyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Sivas’taki yaptırdığı evin önüne havuz yaptır konu kapansın mis gibi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sivasda en büyük aktivite dağa çıkıp mantar toplamaktan öteye gitmiyor.. yemeksepeti yurtiçi kargo gelmez buralara. Anca tüfek kuşanıp dağda yürürsün, ayı saldırmasın diye dua edersin. 

IMG_1222_Original.jpeg

IMG_1225_Original.jpeg

IMG_1189_Original.jpeg

Ali Gök yazdı:

Sivas’taki yaptırdığı evin önüne havuz yaptır konu kapansın mis gibi

Bir almancı dayı, Sivas karlı köyüne 7 katlı yazlık yaptı. Havuzuda var. Ama havuzu yılanlar bastığı için kapattı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Çok meraklı iseniz gelin bir gün sizi gezdireyim. Herkese yetecek kadar silah var. 
Yalnız voltajlar sık sık düşüyor elektrikli arabalarınızın invertörleri bozulabilir. 

2023-05-11_Original.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yalnız o takozlu pompalılar saldırgan bir ayıyı etkisiz hale getirmez. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Koray Demir yazdı:

Yalnız o takozlu pompalılar saldırgan bir ayıyı etkisiz hale getirmez. 

Yerli malı bişeydi babamın silahcısı denemesi için bir haftalığına vermişti. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Gece Arı kovanlarına saldıran ayılara karşı tedbir amaclı kıllandığımız tüfek. @Koray Demir bu dik çifte ve belden kırma tüfek ayı ile mücadele için doğru seçimmi. 

IMG_20250704_161051.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Yerli malı bişeydi babamın silahcısı denemesi için bir haftalığına vermişti. Esas silah belden kırmalı bir çifte. Sık sık silahlar değişiyor .

Eskiyse kuş vurur ancak. Ayılar inanılmaz derecede dayanıklı hayvanlardır. Kürek kemikleri daha kalın olduğundan delici yivli salyangoz mermilere ihtiyacın var onu da ayrıca üzerinde bulundurursan cezası mevcut. Avbis’ten izin, ruhsat ve harç işlemlerini yapman lazım doğa koruma ve milli parklardan kontrole baskına vs geliyorlar. Aslında ayı spreyi en etkili silahtır ve en az hata payına sahiptir, herhangi bir pompalı tüfekten daha iyidir. Yetişkin bir boz ayı saldırıya geçtiği sırada ters açıda (yani tam karşıdan veya çok hafif çaprazından geliyorsa) kalırsan hiç şansın yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Ali Darbaz yazdı:

IMG_1225_Original.jpeg

Oooohh tam benlik yer, kuş uçmaz kervan geçmez

3 gün kalsam 1 yıl yeter bana

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...