İçeriğe Yönlendir

Yazlık için En İyi Konum

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

mehmet hocam bizim zaten dağda çiftlik var. 4 tane bostanı var. Babam için altınolukdaki gibi bir emekli yazlıkcı modelinde birşey bakınıyordum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

mehmet hocam bizim zaten dağda çiftlik var. 4 tane bostanı var. Babam için altınolukdaki gibi bir emekli yazlıkcı modelinde birşey bakınıyordum.

Zevksiz işler. 

Dağda iyidir. 

Dağda iyidir. Diğerinde hele yaşlılar ölmeyi bekliyor gibi oluyor yapacak birşey yok. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Zevksiz işler. 

Dağda iyidir. 

1992 yılından beri her yaz dağdayız, ilokul beşinci sınıfta iken kuzu çobanlığı yaptığım bile oldu. Ama şimdi kene korkumuzdan evden fazla çıkamaz olduk. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

1992 yılından beri her yaz dağdayız, ilokul beşinci sınıfta iken kuzu çobanlığı yaptığım bile oldu. Ama şimdi kene korkumuzdan evden fazla çıkamaz olduk. 

yazlıkta (ege akdeniz) sıcaktan kalabalıktan çıkamayacaksınız. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

yazlıkta (ege akdeniz) sıcaktan kalabalıktan çıkamayacaksınız. 

İşte Datca koy koy gezip hanımla ilerde yazlık almak istesel neresi güzel olur diye hayalperest bir tutkuyla gezdik. Şimdi bir fırsat gördüm bu hayalperestlikten gerçeğe açılan bir kapı aralandı. Bunu aşabilirmiyiz görmek istiyoruz. Etiketimizi bilelim. 

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Orta direk , uygun yollu deniyorsa aklıma DİDİM gelir... Sanırım 27-28 senedir ordayım gerçekten fiyat/performans olarak bence en güzel yer.. Denizi de çarşaf gibi ve tertemiz, koyları mükemmel, pazarı süper...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tayfun Aydın yazdı:

Orta direk , uygun yollu deniyorsa aklıma DİDİM gelir... Sanırım 27-28 senedir ordayım gerçekten fiyat/performans olarak bence en güzel yer.. Denizi de çarşaf gibi ve tertemiz, koyları mükemmel, pazarı süper...

Orda dayımın yazlığı var ve Annemin hep istediği yerlerden biri. Ama hiç gidip görmüşlüğüm yok. Mesafe olarak mRmarise nazaran epeyde yakın sayılırmış. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

1000 dönüm arazi var.

2+1 yeter tabii o dönüm içinde olunca

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)

Proje bizim, yardımcı oluruz. Kendi koyu, güvenliği, spa - masaj salonu, araç yıkamacısı, restaurantı var. KKTC, Tatlısu. 

https://theresortvillagecyprus.com/en/housing-types/

Örnek ilan: https://www.101evler.com/kibris/satilik-emlak/magusa-tatlisu-daire-486644.html

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çağrı'yı ne kadan çok sevdiğimden bahsetmişmiydim sevgili forum halkı? Çağrı'cığıma laf edeni döğerim ağzını burnunu kırarım evini yakarım arabasını çizerim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...