Nihat Palolu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kuğu gibi maşallah. Güzel günlerde kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hayırl olsun, kazasız belesız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler dostlar... Servet Aydın yazdı: Geliyim de bi kırcalıyim orasını burasını Gel gel bekliyorum, kırcalıyalım orasını burasını Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik Değişelim kardeş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Serhan iyi günlerde kazasız cezasız kullanılsın 🧿 (Km biraz yüksek mi?) Evet biraz var ama ben fazla binmediğim için arabaya emsalleri gelir geçer bir kaç yıla bu kilometreyi, C max'e 6 sene bindim 48.000 km yapmışım oradan pay biç Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun Bu araçlarda zincirde güncelleme yapıldı. 7 mm den 8 mm olarak. Bunu bir kontrol ettirin, bülteni vardı. Km itibari ile dpf falan da bir temizlik yapılırsa rahat binersiniz Bilgilendirme için teşekkürler, ilgileneceğim... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Abim hayırlı olsun, sağlıkla kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Yan profili nefis duruyor Focus'un, renk de parliyor; guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
Recommended Posts