Nihat Palolu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kuğu gibi maşallah. Güzel günlerde kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırl olsun, kazasız belesız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler dostlar... Servet Aydın yazdı: Geliyim de bi kırcalıyim orasını burasını Gel gel bekliyorum, kırcalıyalım orasını burasını Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik Değişelim kardeş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Serhan iyi günlerde kazasız cezasız kullanılsın 🧿 (Km biraz yüksek mi?) Evet biraz var ama ben fazla binmediğim için arabaya emsalleri gelir geçer bir kaç yıla bu kilometreyi, C max'e 6 sene bindim 48.000 km yapmışım oradan pay biç Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun Bu araçlarda zincirde güncelleme yapıldı. 7 mm den 8 mm olarak. Bunu bir kontrol ettirin, bülteni vardı. Km itibari ile dpf falan da bir temizlik yapılırsa rahat binersiniz Bilgilendirme için teşekkürler, ilgileneceğim... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abim hayırlı olsun, sağlıkla kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yan profili nefis duruyor Focus'un, renk de parliyor; guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
Recommended Posts