Nihat Palolu Çarşamba 23:06 Paylaş Çarşamba 23:06 Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 05:13 Paylaş Perşembe 05:13 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 05:43 Paylaş Perşembe 05:43 Kuğu gibi maşallah. Güzel günlerde kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 06:15 Paylaş Perşembe 06:15 Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Perşembe 07:28 Paylaş Perşembe 07:28 hayırl olsun, kazasız belesız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 08:21 Yazar Paylaş Perşembe 08:21 Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler dostlar... Servet Aydın yazdı: Geliyim de bi kırcalıyim orasını burasını Gel gel bekliyorum, kırcalıyalım orasını burasını Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik Değişelim kardeş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 08:26 Yazar Paylaş Perşembe 08:26 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Serhan iyi günlerde kazasız cezasız kullanılsın 🧿 (Km biraz yüksek mi?) Evet biraz var ama ben fazla binmediğim için arabaya emsalleri gelir geçer bir kaç yıla bu kilometreyi, C max'e 6 sene bindim 48.000 km yapmışım oradan pay biç Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun Bu araçlarda zincirde güncelleme yapıldı. 7 mm den 8 mm olarak. Bunu bir kontrol ettirin, bülteni vardı. Km itibari ile dpf falan da bir temizlik yapılırsa rahat binersiniz Bilgilendirme için teşekkürler, ilgileneceğim... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 08:51 Paylaş Perşembe 08:51 Abim hayırlı olsun, sağlıkla kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 08:57 Paylaş Perşembe 08:57 Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Perşembe 09:03 Paylaş Perşembe 09:03 Hayırlı olsun abi,güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 09:19 Paylaş Perşembe 09:19 Yan profili nefis duruyor Focus'un, renk de parliyor; guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Serhan abim hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Hayırlı olsun orta noktada bi buluşma yapmalı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts