Nihat Palolu Çarşamba 23:06 Paylaş Çarşamba 23:06 Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 05:13 Paylaş Perşembe 05:13 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 05:43 Paylaş Perşembe 05:43 Kuğu gibi maşallah. Güzel günlerde kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 06:15 Paylaş Perşembe 06:15 Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Perşembe 07:28 Paylaş Perşembe 07:28 hayırl olsun, kazasız belesız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 08:21 Yazar Paylaş Perşembe 08:21 Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler dostlar... Servet Aydın yazdı: Geliyim de bi kırcalıyim orasını burasını Gel gel bekliyorum, kırcalıyalım orasını burasını Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun Serhan abi, güle güle kullan. Yakışıklı araba Plakası tam benlik Değişelim kardeş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 08:26 Yazar Paylaş Perşembe 08:26 Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Serhan iyi günlerde kazasız cezasız kullanılsın 🧿 (Km biraz yüksek mi?) Evet biraz var ama ben fazla binmediğim için arabaya emsalleri gelir geçer bir kaç yıla bu kilometreyi, C max'e 6 sene bindim 48.000 km yapmışım oradan pay biç Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun Bu araçlarda zincirde güncelleme yapıldı. 7 mm den 8 mm olarak. Bunu bir kontrol ettirin, bülteni vardı. Km itibari ile dpf falan da bir temizlik yapılırsa rahat binersiniz Bilgilendirme için teşekkürler, ilgileneceğim... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 08:51 Paylaş Perşembe 08:51 Abim hayırlı olsun, sağlıkla kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 08:57 Paylaş Perşembe 08:57 Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Perşembe 09:03 Paylaş Perşembe 09:03 Hayırlı olsun abi,güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 09:19 Paylaş Perşembe 09:19 Yan profili nefis duruyor Focus'un, renk de parliyor; guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Serhan abim hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun orta noktada bi buluşma yapmalı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts