İçeriğe Yönlendir

Kulak İçi Kulaklık

İbrahim Aslıoğlu

Recommended Posts

İbrahim Aslıoğlu

Günaydın arkadaşlar, kızıma kulaklık almak istiyorum, evde ya da yolculuklarda kullanacağız, rengi siyah olmayacak, 1000 lira civarında olmalı falan derken basit işleri uzatıyoruz. Vallahi araba alırken bu kadar incelemiştim. O kadar fazla seçenek var ki; kiminin sesi az geliyor, kiminin bas özelliği yok kimi toza dayanıksız derken xioami redmi buds 4 active uygun bir seçenek gibi göründü. Önerebileceğiniz, daha iyi diyeceğiniz alternatifler var mı? Siteler arasında ki fiyat farkları ürünün sahte olma ihtimalini artırıyor mu, yoksa en ucuz yerden almalımıyım.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Jbl tune flex kullanıyorum ben mükemmel. Servis ağı da müthiş iki kere servise gitti ikisinde de sıfırını gönderdiler. 3 yıl oldu şarjı tam kullanımda rahat 6-7 saat gidiyor boşta 24 saat gidiyor. Şarj ünitesi 3 kere kulaklıkları şarj edebiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Samsung Galaxy Buds FE candır. Yaklaşık 2 yıldır bende, daha arızası yok. Huawei Freebuds 6, Anker Soundcore R50, Ttec airbeat, QCY HT08 bakılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

1000 lira altında anker ya da qyc olabilir. Güzel kulaklıkları var. Hatta taotronics de olabilir. 

Biraz daha üste çıkarsanız Huawei Freebuds Se 2 de olabilir. Redmi serisini telefonda da kulaklıkta da önermem.

Bu güzel görünüyor. İnceleme videosunu da ekledim. Bu kanalda kulaklıkla ilgili aradığınız her şey var.

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-pembe-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00006Y2RM7?magaza=Hepsiburada

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
(düzenlendi)
Furkan Bakırel yazdı:

Jbl tune flex kullanıyorum ben mükemmel. Servis ağı da müthiş iki kere servise gitti ikisinde de sıfırını gönderdiler. 3 yıl oldu şarjı tam kullanımda rahat 6-7 saat gidiyor boşta 24 saat gidiyor. Şarj ünitesi 3 kere kulaklıkları şarj edebiliyor.

Furkan Bey, güzel ürün ama sanki birazıcık pahalı. Büyük kızım kendine almış 1000 liralık. Şimdi bunu alırsam küçüğe evde kavga çıkar.

Cihat Küçükay yazdı:

Samsung Galaxy Buds FE candır. Yaklaşık 2 yıldır bende, daha arızası yok. Huawei Freebuds 6, Anker Soundcore R50, Ttec airbeat, QCY HT08 bakılabilir.

Cihat bey teşekkür ederim. 1800 civarında alınabilir ama evdeki huzuru da düşünmeliyim.

tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

1000 lira altında anker ya da qyc olabilir. Güzel kulaklıkları var. Hatta taotronics de olabilir. 

Biraz daha üste çıkarsanız Huawei Freebuds Se 2 de olabilir. Redmi serisini telefonda da kulaklıkta da önermem.

Bu güzel görünüyor. İnceleme videosunu da ekledim. Bu kanalda kulaklıkla ilgili aradığınız her şey var.

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-pembe-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00006Y2RM7?magaza=Hepsiburada

Mahmut bey teşekkürler. Huawei Freebuds Se 2 huaweinin telefounu ve tabletini kullanıyoruz. bunu bir bakayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Haşmet Güngör
  • Yeni Oluştur...