Erman Uzun 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bunun sıfır 16000 tl. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-peugeot-207-208-308-3008-508-5008-rcz-gazkelebegi-v862418980-1270958102/detay Evet şimdilik deneyelim eğer sorun olmazsa sıfır alacaz mecburen Ali bey daha sonra aklımda bobinler var bir iki ay sorun olmazsa onları da degisecem yazı çıkarsa arac yaz sonu yollarımızı ayiracam inşallah o zamanda kadar bende arabada birbirimize dayanırız Peu parçaları bazıları çok pahaliyken bazıları da çok makul fiyatlarda pek anlam veremiyorum 1 saat önce tarihinde Erman Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erman Uzun yazdı: Evet şimdilik deneyelim eğer sorun olmazsa sıfır alacaz mecburen Ali bey daha sonra aklımda bobinler var bir iki ay sorun olmazsa onları da degisecem yazı çıkarsa arac yaz sonu yollarımızı ayiracam inşallah o zamanda kadar bende arabada birbirimize dayanırız Peu parçaları bazıları çok pahaliyken bazıları da çok makul fiyatlarda pek anlam veremiyorum Hocam, 508 gibi bir şeyden sonra hangi arabaya binsen seni kesmez valla. Otomat i20 bile olmuş 1,3 milyon cuk. Geniş kabin suvvari bişi alsan 1.4 egea cross yada 1,2 püretech yeni easy kasa doblo var en ucuz. Yani para olarak bakınca bunlar var. Dün sabah eşim i20 den inerken kapı krişine kafayı vurup sinirlendi, oysaki boyuda 1,60 felan yani. Dün kafa olayında beri bende Doblolara bakıyorum ne yalan söyliyeyim Şu yeni çıkan easy paket 1.2 püretech 1,3 milyona alınabilen en büyük araba 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hocam, 508 gibi bir şeyden sonra hangi arabaya binsen seni kesmez valla. Otomat i20 bile olmuş 1,3 milyon cuk. Geniş kabin suvvari bişi alsan 1.4 egea cross yada 1,2 püretech yeni easy kasa doblo var en ucuz. Yani para olarak bakınca bunlar var. Dün sabah eşim i20 den inerken kapı krişine kafayı vurup sinirlendi, oysaki boyuda 1,60 felan yani. Dün kafa olayında beri bende Doblolara bakıyorum ne yalan söyliyeyim Şu yeni çıkan easy paket 1.2 püretech 1,3 milyona alınabilen en büyük araba Zaten bende siz gibi düşündüğüm için 508 e bu kadar masraf ettim ki biraz daha birikim yapıp yine d segment modelli bir araca geçmekti düşüncem ancak evdeki hesap çarşıya uymadı araba beni çok yordu düzen tutsada soğudum dogrusu , bir geçiş arabası olarak sizin saydığınız araçlar var aklımda özellikle 1.6 mj egea cros Malesef bundan önceki araclarimda hep d segmentti mondeo insignia vs Yorum bağlantısı
Recommended Posts