İçeriğe Yönlendir

Motor Arızası Tamirat Sonrası Sorunlar Devam Ediyor, Ne Yapmalıyım?

Erman Uzun

Recommended Posts

Erman Uzun
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Evet şimdilik deneyelim eğer sorun olmazsa sıfır alacaz mecburen Ali bey daha sonra aklımda bobinler var bir iki ay sorun olmazsa onları da degisecem yazı çıkarsa arac yaz sonu yollarımızı ayiracam inşallah o zamanda kadar bende arabada birbirimize dayanırız 

Peu parçaları bazıları çok pahaliyken bazıları da çok makul fiyatlarda pek anlam veremiyorum 

tarihinde Erman Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Erman Uzun yazdı:

Evet şimdilik deneyelim eğer sorun olmazsa sıfır alacaz mecburen Ali bey daha sonra aklımda bobinler var bir iki ay sorun olmazsa onları da degisecem yazı çıkarsa arac yaz sonu yollarımızı ayiracam inşallah o zamanda kadar bende arabada birbirimize dayanırız 

Peu parçaları bazıları çok pahaliyken bazıları da çok makul fiyatlarda pek anlam veremiyorum 

Hocam, 508 gibi bir şeyden sonra hangi arabaya binsen seni kesmez valla. Otomat i20 bile olmuş 1,3 milyon cuk. Geniş kabin suvvari bişi alsan 1.4 egea cross yada 1,2 püretech yeni easy kasa doblo var en ucuz. Yani para olarak bakınca bunlar var. Dün sabah eşim i20 den inerken kapı krişine kafayı vurup sinirlendi, oysaki boyuda 1,60 felan yani. Dün kafa olayında beri bende Doblolara bakıyorum ne yalan söyliyeyim :D Şu yeni çıkan easy paket 1.2 püretech 1,3 milyona alınabilen en büyük araba :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Ali Darbaz yazdı:

Hocam, 508 gibi bir şeyden sonra hangi arabaya binsen seni kesmez valla. Otomat i20 bile olmuş 1,3 milyon cuk. Geniş kabin suvvari bişi alsan 1.4 egea cross yada 1,2 püretech yeni easy kasa doblo var en ucuz. Yani para olarak bakınca bunlar var. Dün sabah eşim i20 den inerken kapı krişine kafayı vurup sinirlendi, oysaki boyuda 1,60 felan yani. Dün kafa olayında beri bende Doblolara bakıyorum ne yalan söyliyeyim :D Şu yeni çıkan easy paket 1.2 püretech 1,3 milyona alınabilen en büyük araba :D

Zaten bende siz gibi düşündüğüm için 508 e bu kadar masraf ettim ki biraz daha birikim yapıp yine d segment modelli bir araca geçmekti düşüncem ancak evdeki hesap çarşıya uymadı araba beni çok yordu düzen tutsada soğudum dogrusu , bir geçiş arabası olarak sizin saydığınız araçlar var aklımda özellikle 1.6 mj egea cros 

Malesef bundan önceki araclarimda hep d segmentti mondeo insignia vs 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...