İçeriğe Yönlendir

Şehirler Arası Nakliye Tavsiyesi

Deniz Kom

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar,

Hedefim daha batıya gitmek iken kader yolculuğu bizi İç Anadolu'nun bağrına yönlendirdi. Gebze'den Yozgat'a taşınma süreçlerim başladı. Evi tuttum ancak nakliyeyi henüz bulamadım. Önceki nakliye facialarından sonra gerçekten işinin ehli bir firmayla çalışmak istiyorum. Bu konuda tecrübeleri olan varsa ve konuyu yeşillendirebilirse çok sevinirim.

Selametle

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Yeni yerinizde herşey gönlünüzce olsun. Akaryakıta gelen son zamlarla birlikte nakliye işi de epeyce zorlaştı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Öncelikle güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Mobilya fiyatları rekor denemeseydi nakliyeyi küçültmek adına eşyaları almayacaktım ancak sadece orta halli bir köşe takımına tüm nakliye fiyatını istediler. Tır 2 günlük kirası dahil 620 km için biraz yüksek de olsa kaskolu ve faturalı 120 bin lira fiyata az önce anlaştık. Özel şartım, mobilyaları söken ustaların aynı şekilde ertesi gün Yozgat'a gelip montajı yapması oldu. Tabak çanak dahil tüm paketlemeyi de nakliye firması yapacak. Bakalım gün bize ne gösterecek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Taşınmak bile büyük masraf artık... Ekstra asansör parası istemesinler onu da konussaydiniz. Abi burası çok yüksek imiş buraya asansör tutmak lazım ya da ekstra işçi lazım gibi para alma yontemleri var çünkü arkadaşların 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...