Deniz Kom Dün saat 11:41 Paylaş Dün saat 11:41 Merhaba arkadaşlar, Hedefim daha batıya gitmek iken kader yolculuğu bizi İç Anadolu'nun bağrına yönlendirdi. Gebze'den Yozgat'a taşınma süreçlerim başladı. Evi tuttum ancak nakliyeyi henüz bulamadım. Önceki nakliye facialarından sonra gerçekten işinin ehli bir firmayla çalışmak istiyorum. Bu konuda tecrübeleri olan varsa ve konuyu yeşillendirebilirse çok sevinirim. Selametle 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Dün saat 14:16 Paylaş Dün saat 14:16 Yozgattan taşınacağım deseydiniz hallederdik. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Yeni yerinizde herşey gönlünüzce olsun. Akaryakıta gelen son zamlarla birlikte nakliye işi de epeyce zorlaştı. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Öncelikle güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Mobilya fiyatları rekor denemeseydi nakliyeyi küçültmek adına eşyaları almayacaktım ancak sadece orta halli bir köşe takımına tüm nakliye fiyatını istediler. Tır 2 günlük kirası dahil 620 km için biraz yüksek de olsa kaskolu ve faturalı 120 bin lira fiyata az önce anlaştık. Özel şartım, mobilyaları söken ustaların aynı şekilde ertesi gün Yozgat'a gelip montajı yapması oldu. Tabak çanak dahil tüm paketlemeyi de nakliye firması yapacak. Bakalım gün bize ne gösterecek. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Taşınmak bile büyük masraf artık... Ekstra asansör parası istemesinler onu da konussaydiniz. Abi burası çok yüksek imiş buraya asansör tutmak lazım ya da ekstra işçi lazım gibi para alma yontemleri var çünkü arkadaşların Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Serdar Göktaş yazdı: Taşınmak bile büyük masraf artık... Ekstra asansör parası istemesinler onu da konussaydiniz. Abi burası çok yüksek imiş buraya asansör tutmak lazım ya da ekstra işçi lazım gibi para alma yontemleri var çünkü arkadaşların Asansöre uygun yer değil. Her iki binada da tek kat taşıma yapılacak, indirilme binasında binanın yük asansörünün kullanımı zorunlu, yükleme binasında da düz ayak, iç merdiven var. Gebze'de oturduğum kiraya Yozgat'da bahçeli bir ev kiraladım. Bahçe kapısından akrobasiyi onlar yapacak artık 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce yozgat yerköye gitmiştim bir kere. kasabanın içinde yol yoktu. toprak yol idi. herhalde 2003 senesiydi. bir tane pideci vardı peynirli pide yoktu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts