Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba herkese, iyi pazarlar. Son birkaç senedir hep kullandığım markalardan pil alıyorum. Aldığım piller alkalin pillerden. Özellikle acil durumlarda lazım olur diye hazırda beklettiğim el feneri gibi şeylerde akınca daha sinir bozucu oluyor. Hangi pillerden alalım? En bilindiklerden alıyorum ama durum bu. Ya sahtesi geliyor ya da ürünlerde kalite düşüşü/alt kalite ürün olma ihtimali var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Duracell eski duracell değil. kesinlikle akıyor ve cihazı bozuyor. O tarz uzun süre suracak işlerde lityum piller çıktı. onları tavsiye ederim. https://www.hepsiburada.com/energizer-ultimate-lityum-4lu-shrink-aa-kalem-pil-pm-HBC000014LBF6 20 sene felan dayanma süresi var. yani el feneri gibi saat gibi bekleyen yerlere ideal. Mesela bu linktekinin üzerind 2038 yazmış. 2 2 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Piller eski kalitede değil Yazın Kumanda çalışmadı iyi dediğimiz marka pil akmış temizledim 1-2 yıl önce aldığım aynı marka pili taktım kumanda çalışmıyor Gerilim ölçtüm 1,2 Volt ama yine kumanda çalışmadı.Gittim yeni pil aldım kumanda çalıştı.Artık raf ömrüne dikkat edeceğiz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Duracell eski duracell değil. kesinlikle akıyor ve cihazı bozuyor. O tarz uzun süre suracak işlerde lityum piller çıktı. onları tavsiye ederim. https://www.hepsiburada.com/energizer-ultimate-lityum-4lu-shrink-aa-kalem-pil-pm-HBC000014LBF6 20 sene felan dayanma süresi var. yani el feneri gibi saat gibi bekleyen yerlere ideal. Mesela bu linktekinin üzerind 2038 yazmış. Çok pahalı. Geçen perpa'dan 2 tanesini 200tl'yi mi ne aldık. Ayrıca benim diğer tavsiyem, kalem pil yerine 14500 ya da 18650 pillerle uyumlu acil durum cihazları edinmeli. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Çok pahalı. Geçen perpa'dan 2 tanesini 200tl'yi mi ne aldık. Ayrıca benim diğer tavsiyem, kalem pil yerine 14500 ya da 18650 pillerle uyumlu acil durum cihazları edinmeli. Eskiden yoktu böyle bir sorun. Elimdeki pillerden 2 farklı markada da çok sık olmasa da bu durumu yaşadım. Çok maliyeti artırmadan çözebilmemiz gerekir normalde Çağlar Bayur yazdı: bim pil. Akmıyor mu? Çinko karbon piller bile hala bolca varken aldığım alkalin pillerin böyle olması düşündürücü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce akanı bana denk gelmedi ucuz alıyorum 1 yılda falan değişiyorum gnelde . açılmamış duranlar var hala Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce çok ciddi ve zor ulaşılan yerlerde lityum önerimdir. pahalı mı kontrol etmedim eve ucuzu vardır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Duracell marketlerde simply duracell markasıyla satılıyor. Kalitesizler. Ben son zamanlarda Gp denk gelirse alıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Tahmin ederim çevre yada öyle bi yasak malzeme nedeniyle eski alkalin pilleri yapamıyorlar. eskiden bu turuncu kısım bakırımsı felandı şimdi plastik ambalaj sadece o renk. gerçek kafa beyaz. Eskiden öyle değildi hatırlarım. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Bim pil akmaz senelerdir alırım hiç denk gelmedi. Gayette uzun ömürlü oluyor ev kullanımı için @Ü.Emre Kartal Yorum bağlantısı
Recommended Posts