İçeriğe Yönlendir

Ön Fren Takım Önerisi

Furkan Kökoğlu

Recommended Posts

Furkan Kökoğlu

Merhabalar, Ford Fiesta 1.4 TDCİ 2012 model 225.000 km'de ki aracımın 2024'te ön disk ve balatalarını değiştirdim. Diskleri bosch, balataları MGA almıştım. Şuan da frene basmaya korkuyorum. Hem direksiyon titriyor hem aracı hoplatıyor. Lastikler 1 aylık, jantlar düzgün, arka kampanalar 1 aylık.
Merak ettiğim; sürekli araç yıkayan birisi değilim, çok az fren kullanırım, bir yılda Bosch marka diskler bu kadar kolay yamulur mu ? 2018'de aracı aldım, üstünde ki diskleri 2024'e kadar kullandım. FoMoCo disklerin fiyatı inanılmaz yüksek. Tekrar Bosch almak istemiyorum. Öneriniz var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Benim 2015 fiestada bosch marka disk ve ferodo balata var. 50000 km önce disk ve balata değişmişti. Geçenlerde diskleri tornalatıp balatayı yine aynı marka ile değiştirdim sorun yok. Orjinal diski 100000 km de değiştirdim bu arada. 

Bosch markasının hangi ürününü aldığınız önemli. Parçacılar genelde ucuz ve ellerinde var diye eski kasanınkini veriyor. Eski kasa 21 mm, bu aracınki 23 mm. Her ikisinde de 2 mm aşınma payı var. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...