Yavuz KAYIŞ 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Merhabalar abiler Dacia Logan araçta daha daha önceden bir ses sistemi vardı fakat arızalandığı için değiştirmek istedim Alpine hoparlör aldım fakat netliği yakalayamadım. Beklentim aşırı bir kalite değil tıngırdatsın yeter fakat tize çıkınca çınlama yapıyor. Parçalarımı aşağıda belirtiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. teyp: Pioneer 1950UB Sub: sierra 1000 W ( emin değilim sadece sierra yazıyor piyasada binliklerle ananı boyut) Amfi: Sierra 500.4 Amfi Yeni aldığım hoparlörler Alpine SXE-1350S 250 W 13 cm Komponent Oto Hoparlör Bağlamasını ve montajını ben yapmadım yapılırkende göremedim ama amfide 2 ohm da çalıyormuş öyle dendi pek anlamıyorum bu konulardan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce hoparlörlere ses teypten mi anfi den mi gidiyor? Yorum bağlantısı
Yavuz KAYIŞ 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hoparlörlere ses teypten mi anfi den mi gidiyor? Amfiden hocam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce benim zamanında bir e39 bm warabam vardı. üzerindeki becker sistem rezaletti. alpine marka iyisinden hoparlörler aldım. ses değişmedi. sonra gittim ana ünite aldım alpine marka yine düzgün olmadı. sonra bir adet amplifikatör alıp subwoofer eklemiştim. yani diyeceğim o ki bazı alpine ler gerçekten kötü oluyor. marka aldatmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir çok sebebi olabilir, Ürünler sahte ya da, arızalıdır. Bağlantılar hatalı yada, bağlantıda bir şeyler ters gitmiştir. Eko ayarları hatalı ya da, ürünlerin frekans aralıkları farklıdır. Ürünün üretim amacı farklıdır. Beklenti fazladır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yavuz KAYIŞ yazdı: Amfiden hocam arka hoparlör de teypten mi ses alıyor bu durumda? Doğan Arşiray yazdı: e39 o kasada orjijal montajtan ses çıkmaz, kapıları modifiye etmek lazım, anca haberleri falan dinlersin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce araba harika ama radyo rezaletti. şimdi olsa satmazdım. yıllar önceydi. Yorum bağlantısı
Yavuz KAYIŞ 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: arka hoparlör de teypten mi ses alıyor bu durumda? o kasada orjijal montajtan ses çıkmaz, kapıları modifiye etmek lazım, anca haberleri falan dinlersin Arkada hoparlör yok hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts